• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Friday, February 20, 2009

~MADNESS - OUR HOUSE

Kali ni aku nak layan video Our House pulak hehe.. Amazing jugak dengaq susunan lagu depa neh. First time aku tengok dalam sitcom Young Ones jugak. Kalau hangpa nak tengok video Madness yg aku dah paste sblm ni klik sini.


External articles:
Madness - from Wikipedia
Official website
Madness at Myspace
Madness discography - from Wikipedia


Wednesday, February 18, 2009

~ARGUMENT CLINIC

MONTY PYTON - Argument Clinic



Now that's brilliant lol! "I could be arguing during my spare time". John Cleese was amazing as in his other sitcoms appearance. I did have my collections of Fawlty Towers already (pirated dvd huhu), so I guess now I'll collect MP series. :P


Monday, February 16, 2009

~MADNESS - HOUSE OF FUN

Huhu.. Tgk ar video nih.. Depa ni memang gila2..

Aku mula terminat lagu Madness ni sejak dok collect sitcom Young Ones. Heh, cool jugak. Layan.....

External articles:
Madness - from Wikipedia
Official website
Madness at Myspace
Madness discography - from Wikipedia


~SMS SPAMMERS !

Disebabkan semakin hari semakin banyak yg mengespamkan inbox sms aku maka di sini dengan bangganya aku nak promote semua nombor2 spammers dalam koleksi aku. Jika hangpa berminat untuk spam depa2 ni pulak dipersilakanlah. Daquw tak marah.. heh.



+60104673184 (8+ pm)
Hi! Sy Livia Taher supermodel br balik dr USA.Nontonlah video terpanas sy diphone skrg. Pdftrn PERCUMA Taip msj ON LIV htr ke 33887. Ingat!Utk umur 18 keatas shj

+60102148156 (5+ am)
HAPPY Valentine's Day! Sila aktifkan GPRS/MMS anda dan dapatkan 3G Wayang *Siok*/MP3 hebat sekarang. Sila sms ON KX ke 32616. pdftrn FREE!!

+60162803197 (12+ am)
Valentine's Special! Super Hot Movie Clips for ur Mobile! Faster Activate GPRS and enjoy it! Send ON GK to 36881 now. FREE subscription Fee!

+60168033984 (8+ am)
Maklumat! dari SHELL Mlys. Anda tlh berjaya memenangi RM 19, 000. dr. Shell Sila dial No.talian Office:00628161108672 Penghantar: Shell malaysia.

+60102196738 (10+ pm)
I baru kena 4D RM82,000(1745)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS TIPS.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON WIN ke 33228 utk menaglah <-- tengok ejaan yg bodoh

+60149660284 (7+ pm)
Gambar/video Ann yg mengejutkan disebar selepas telefon ann hilang! Htr ON WW ke nombor 33887 utk movie.ON WC ke 33997 utk gambar!jgn kongsi Ann dah risau ni!

+60102067275 (12+ pm)
Good News Kpd SEMUA DIGI User! Semua movie clip adalah FREE dengan RM0.15 mendaftar saja! Tekan ON AL hantar ke 32338 SKRG! UMUR BAWAH 18 DILARANG MENDAFTAR

+60164887419 (4+ pm)
Hi Liza, Sy dapati kejadian terkejut di parti terkini. Terdpt byk jenis clip lagi… U taip ON EP saje, Lps tu htr ke 33933! FREE daftar la :-)

+60102196035 (3+ pm)
RM0.00: DiGi Hari Hari Special! Sila activate GPRS/MMS anda dan dapatkan 3GP/MP3 hebat sekrang. Htr “ON ZY” ke “32324”. Yuran Perlanggan adalah PERCUMA.

+60149396083 (4+ am) <-- notice how inconsiderate this sender was
I baru kena 4D RM80,000(0965)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS Tips.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON MANI ke 33933 utk menanglah

+60167570974 (4+ pm)
I baru kena 4D RM88,000(5304)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS TIPS.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON WIN ke 33228 utk menaglah <-- tengok ejaan yg bodoh

+60162855348 (5+ pm)
Servis Baru @ Mobile Video utk pelanggan yg dihormati. Sila aktifkan dgn htr ON KB ke 33112 ON KW – Gambar Cantik ON KC – Funny Movie Clips ON KA – MP3 Tone

*Yg ni sms bahasa cina, aku tak paham. Yg blh baca:
+60143634327 (10+ pm)
MMS~GPRS~3G~MP3~ON BEE~32324

+60166765839 (10+ am)
Eh Amy, sy dpti melebihi 400 vedio lucu dirakan di hotel yg terPANAS! Ada juga pelbagai clip blh download.. u taip ON BR je lps tu htr ke 32338! FREE dafter b

+60166413082 (2+ am) <-- tengok le pukul brp
RM0.00: Activate GPRS/MMS anda dan dapatkan 3GP/MP3 hebat sekarang. Htr “ON BRJ” ke “36881”. Yuran Perlanggan adalah PERCUMA.

+60149082746 (6+ pm)
Jikalau Anda Boleh Tahan Nikmat Video Aksi Hebatku, Sila Tulis ON NI Dan Hantar Ke 32338. Lebih 100 Koleksi Video Clip Panas Menanti Anda! Pdftrn FREE

+60149600658 (4+ am) <-- another animal beroperasi taim2 camni
Hi Mike, I kena 4D frm your tips! Thanks la! Can my fren join ? Just ask him to type ON DPS & send to 36881. ON RST for fast result! Huat liao bro!

+60149344651 (11+ am)
(RM0) Mobile User 3G/GPRS Activate. Activate your GPRS and download the 3GP/MP3/WALLPAPER. Send ON KY to 32324 now. FREE Subscription Fee.

+60149344649 (11+ am)
(RM0) Mobile User 3G/GPRS Activate. Activate your GPRS and download the 3GP/MP3/WALLPAPER. Send ON KY to 32324 now. FREE Subscription Fee.

+60149343871 (3+ pm)
(RM0)XMAS** Special!Aktifkan Mobile Gempak utk muat turun 3GP VIDEO PERCUMA! Aktifkan. Taip ON CM & hantar ke 32338. Servis ini sah utk semua pelanggan mobile.



Banyak lagi dalam collection aku. Haha best kan hobi aku ni, cam sial je!!

Even though kalau aku nak revenge balas spam balik pun xtau la berguna atau x sebab rasanya ada spam yg dihantar dari mesin, bukan dari hp. Tapi mesti ada gak terselit sekoq dua dlm ni..

Apa syarikat telekomunikasi kita buat arr? Terlalu berkempen sampaikan hak pengguna terabai.
.
Now I hate DiGi
.
More external articles:
Maxis offers SMS spam blocking and black listing option
How to Protect Yourself against SMS Spam
SMS Spam From 014-22306XX. Is It From Maxis?


Sunday, February 15, 2009

~OPERASI ROMBAKAN

Yes aku merombak segala2nya..

Dari friendster, aku DELETE semua manusia2 yg aku tak kenai, manusia2 yg tak kenai aku, lebih2 lg manusia2 yg masing2 buat tak kenai ngan aku. Heh.

While website aku pulak, aku buang semua benda dalam tu tapi cuma tinggai forum untuk blog ni je.

Sama jugak semua chatbox2, segala forum2 yg aku moderate, aku delete biaq 0.

Lastly, blog ni yg sedang hangpa baca sekarang pun aku dah delete kesemua 67 posts. Aku akan post balik satu2 bila otak aku dah stabil. Tarikh semua memang dah lintang pukang. Ahh biaq pi!!™

Semua ni menjawab kepada kekosongan jiwa yg aku rasakan sekarang. Haha ayat jiweng plak dah LOL
.


Saturday, February 14, 2009

~FENOMENA ATAS JALANRAYA

Sebenaqnya dah lama aku nak citer pasal ni..

Prasan tak bila hangpa bawak moto/keta etc, mesti ternampak benda ni kat atas jalan. Teka apa?

Kasut slipar sebelah.. Wakakaka.. gelak guling aku..

Yelah buleh bayangkan keadaan penunggang2 motorsikal yg kasut tertanggal tu.. Nak patah balik memang segan punya, alih2 kaki sebelah tak berlapik je sampai ke destinasi.. Hahaha.. guling lagi..

Banyak aku nampak kasut budak kecik, so aku assume anak di pangkuan mak kat blakang motorsikal tu punya lah, mak yg meriba anak sampai tak sedaq kasut anak tercicir.. Ish.. comelnya..

Tapi ni yang kasut orang besaq pun ada bersepah tengah2 jalan camne.. Sapa nak jawab.. Huahaha..

Imagine situasi ni berlaku kat hangpa.. Malu giler kan?

Setakat ni benda ni tak jadi lg la kat aku.. Heh.
.