• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Tuesday, August 23, 2011

Cantik Tak Analytics Aku?


Ini bukan wordless wenesdei ke tiusdei ka, (blog aku takkan terjebak) tapi dah memang takleh nak kata apa sangat pasal gambaq ni.

Amacam lawa tak tangga menurun yang aku maintain ni? Hoi ingat senang ka nak dapat gerap camni? Perlukan kerja keras tau.

Slalu blogger lain nak tayang screenshot best je kan. Erm yang aku tayang ni pun best jugak, and fani as hell. Aku gelak je hah sampai kuaq ayaq mata darah dah ni.

Selamat melingkup diucapkan untuk blog ini. :)