• » Last Update Was 4 months ago With : Ayah..

Monday, March 19, 2007

~ALANG² SELUK PEKASAM...

...Biaq sampai berlengaih tangan --> tu la pepatah yang Budin PMPMTT penah kata dulu. Sampai sekarang aku still gunakan, because memang, apa-apa yang aku nak buat sekarang biaq la sampai abih. Tak mau sekerat jalan.

Misalnya, alang-alang hilang sorang kawan biaq hilang semua. Alang-alang jahat sekali biaq jahat teruih.

Kemarin kawan aku yang kenal sejak skolah mai melawat aku. Lama gile tak jumpa. Anak dua orang dah pun. Aku pun ada anak gak 3 ekoq tapi buat apa sejak bertahun Cuma tau melalak mengiau saja. Membuatkan aku terpikir kepentingan alom dalam hidup aku. Banyak kali aku hampakan dia. Kalau aku tak end my life dengan jadi binih dia ngan mak kepada anak dia, tak tau la apa guna aku hidup susah senang ngan dia slama ni. Heheheh..

Meanwhile, orang yang menggunakan aku sekarang dalam proses --deleted--

So don't mess with me. Skarang aku kejam, mau tau arr.

Kalau org baik kat aku, aku baik gak
keyos_CT a.k.a. tupaikaran