• » Last Update Was 4 months ago With : Ayah..

Thursday, June 18, 2009

~YG KENAI AKU SILA BACA

Nih hapdate :-

For all yg kenai / macam kenai aku, sori ye aku tak apdet blog. Salah satu sebabnya ialah aku nak me-niaq-mati depression aku so sebarang kontek utk memeningkan hotak aku akan diignore mentah2. So bukan setakat blog ja tak update, tapi nk online pun ala ala nyampah dan meloyakan tekak.. Yaa aku takleh pandang monitor lama2.. nanti segala breakfast, lunch, dinner akan terkeluaq.

Don't try to be concern, u may make it worse. Hanya selected people saja aku akan kontek and/or reply.. Yang len2.. i'll be in touch in a few months. Tolonglah paham. Tq.


Friday, June 05, 2009

~MACAMANA PERNIAGAAN MELAYU NAK MAJU

(As appeared in CONFIDENTIAL #9, Sept 03)

Macamana perniagaan Melayu nak maju
Bila dok jual barangan palsu
Pelanggan semelayu semua dia tipu
Harganya mahal pembeli tak mampu

Macamana perniagaan Melayu nak maju
Bila pelanggan semua dia nak sapu
Menunya banyak resepinya merapu
Mana tak lambat gerainya satu

Macamana perniagaan Melayu nak maju
Bila khianat dengki hati batu
Yang lama sabotaj yang baru
Bomoh, santau dia tak malu

Macamana perniagaan Melayu nak maju
Berniaganya jarang cutinya selalu
Dulu semangat sekarang dah jemu
Hangat-hangat taik ayam pandu !

©2003 tupaikaran a.k.a. keyos_ct



Thursday, June 04, 2009

~GUNUNG BERAPI..?


Macam gunung berapi meletop aku rasa perut aku ni dlm seminggu dua.. Jaga2 jgn buat aku marah ngan meluat time2 camni.. skali aku da nyampah.. F@KoF'N'DiE la jawabnya.. nguaa


Tuesday, June 02, 2009

TAG : Mari Kutuk Blog Aku

Sbb aku ni baru lg, so aku tak tau asal usul tag-mengetag dan berdosakah untuk mula tag baru, tp aku sediakan entri kali ni utk hgpa semua maki dan kutuk sepuas ati (tp agak2 la bahasa xmo lucah2 + kesat, aku kan pempuan berjiwa halus..haha) pasal blog ni. Meaning, apa yg hgpa tak puaih ati - layout / entri / cara reply komen / etc.

[Start copy]
TAG DARI :
1) Penyiar entri Mari Kutuk Blog Aku hanya akan approve comment dari followers saja / open comments utk yg berhati 'waja'

2) Penyiar entri berhak delete/ignore komen2 yg tak sesuai kat mata dia

3) Penyiar entri akan tag 3 org dari followers dia pastu

4) Penyiar entri kena letakkan link org yg tag dia (cara link : direct to entry) kat bahagian 'TAG DARI:' tu.
[End copy]

So all followers.. slamat mengutuk!

Aku tag depa ni :
1) Ted
2) Monkey D Luffy
3) Luth Textile