• » Last Update Was 9 months ago With : Ayah..

Thursday, June 18, 2009

~YG KENAI AKU SILA BACA

Nih hapdate :-

For all yg kenai / macam kenai aku, sori ye aku tak apdet blog. Salah satu sebabnya ialah aku nak me-niaq-mati depression aku so sebarang kontek utk memeningkan hotak aku akan diignore mentah2. So bukan setakat blog ja tak update, tapi nk online pun ala ala nyampah dan meloyakan tekak.. Yaa aku takleh pandang monitor lama2.. nanti segala breakfast, lunch, dinner akan terkeluaq.

Don't try to be concern, u may make it worse. Hanya selected people saja aku akan kontek and/or reply.. Yang len2.. i'll be in touch in a few months. Tolonglah paham. Tq.


3 Comments »:

Monkey D Luffy said...

kira side effect selalu duduk depan laptop ni

masalah mata tu..

cuba ko check

Faisal Admar said...

whoa. apa berlaku beb?

Faisal Admar said...

dok main lagi ka trivian?
faisal baru start main haha.

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)