• » Last Update Was 6 months ago With : Ayah..

Tuesday, June 02, 2009

TAG : Mari Kutuk Blog Aku

Sbb aku ni baru lg, so aku tak tau asal usul tag-mengetag dan berdosakah untuk mula tag baru, tp aku sediakan entri kali ni utk hgpa semua maki dan kutuk sepuas ati (tp agak2 la bahasa xmo lucah2 + kesat, aku kan pempuan berjiwa halus..haha) pasal blog ni. Meaning, apa yg hgpa tak puaih ati - layout / entri / cara reply komen / etc.

[Start copy]
TAG DARI :
1) Penyiar entri Mari Kutuk Blog Aku hanya akan approve comment dari followers saja / open comments utk yg berhati 'waja'

2) Penyiar entri berhak delete/ignore komen2 yg tak sesuai kat mata dia

3) Penyiar entri akan tag 3 org dari followers dia pastu

4) Penyiar entri kena letakkan link org yg tag dia (cara link : direct to entry) kat bahagian 'TAG DARI:' tu.
[End copy]

So all followers.. slamat mengutuk!

Aku tag depa ni :
1) Ted
2) Monkey D Luffy
3) Luth Textile


4 Comments »:

TeD said...

ct, cam susah je tag ni... ;p aku tak reti la.. hang ajaq...

joegrimjow said...

sah yg ke2 xjawab

Tupai Karan said...

Hii.. ni kamikaze ni.. tak de yg brani punya nk bg blog kena kutuk senang2..heh

mishaq said...

aiyoo..
seyes tak reti nak buat camne..
[@_*]

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)