• » Last Update Was 5 months ago With : Ayah..

Thursday, March 26, 2009

~HMMM ?

`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
erk.. pasaipa kosong nih...
macam jiwa aku skang kot.. hahhah


Friday, March 20, 2009

~MAKA TAMATLAH RIWAYATNYA


Kala ni.. hanya Tuhan yg tau betapa hancurnya ati aku.. Ni Toben II, waktu aku taip ni dia da slamat ditanam..


Berita kematian Toben hanya aku sedari dekat kul 12 tghmlm td.. Badan dia dah sejuk dan keras.. Yg aku terkilan sangat.. aku tak dak kat samping dia waktu dia pi.. Aku sebok ngan game dan ym.. Makan minum Toben, Kak Eni dan Oren dah terabai lebih sebulan..


Terkilan lagi sbb sepanjang Toben hidup, aku tak pernah belai dia macam aku belai Bibip. Malah Toben banyak makan penampar aku sebab dia suka bising..


Semalam PakDin dah bagitau yg Toben mandom.. tak lalu makan.. Aku cuma reply yg aku janji nak jengok Toben keesokannya.. Tapi sebab lalai dengan internet.. janji tinggal janji.. Rupanya kelmarin (waktu artikel ni ditulis) hari last dia. Entah da berapa jam dia dah tak da.. Aku langsung tak jengok bilik tempat aku letak semua kucing2 dlm umah ni..


Toben hidup terseksa xdpt kasih syg dari aku...............................


Last pix.. TOBEN DAH TIADA LAGI.....


Tuesday, March 17, 2009

~MARI BERLAGAK


Aku memang gemar kumpul mengumpul ni. Kekadang benda2 yg tak der fungsi atau pun dikategorikan sbg sampah pun aku kutip.. Saje nak riak-

Gambar kat atas tuh gamba separuh je dari buku2 aku.. Banyak yg terpaksa menumpang ruang kat bawah katil sebab tak cukup dlm lemari nih.. Haiz...

Aku ingat pasnih nak sambung "meriak" ni ngan koleksi yg lain plak, termasuk le piring hitam & turntables, cds/vcds/dvds, majalah, and ader lg benda2 kecik yg tak munasabah dikumpul.. Ngeh3..

Kena tunggu Pakdin pinjam kamera opis lg skali.


Tuesday, March 03, 2009

Major Changes In Life

Sudah dua hari aku bertukar status. Satu perubahan besar dalam hidup aku yg serba kosong ni. Aku slalu berjanji kat kawan-kawan dan teman-teman istimewa aku yang aku takkan lupakan depa pasni.

Namun aku perlukan masa untuk sesuaikan diri. Bukan niat aku nak ignore kawan-kawan tapi aku mohon untuk semua orang fahamilah aku. Ini tidak, hari pertama penukaran status aku, balik rumah on je ym, ada la yg buzz2 walaupun aku invincible. Tak lain tak bukan untuk mengajak conference benda yg tak berkesudahan.

Yes, aku perlukan masa. Banyak benda nak kena setel. Ini tak campur ahad ni aku kena folo turun jb jadi minggu ni bz dengan jamming dan angkut mengangkut barang dari rumah lama ke rumah skang ni.
Sebelum ni aku tak penah rasa bahagia jadi bagi la peluang kat aku nak merasa skang. Lagipun aku skang ada tanggungjawab yg mesti aku jaga sepanjang masa. So susah le nak commit pada benda-benda lain tapi bukan lama pun aku mintak time off.

Sure ada insan yg terluka dengan aku, tapi mohon sangat le kuatkan semangat dan bagi peluang aku hidup. Kesedihan awak tu akan diraikan oleh orang yg selama ni bagi tekanan jiwa pd awak. Kongsilah kegembiraan aku tapi bukan dengan cara membuat aku serba salah.

Hmm.. mak aku kata aku demam terkezut.. Aku plak kate.. heh.. demam terlalu jaga ati kawan2..

Bleh tak aku selfish jap dalam seminggu dua?


(gambaq tak ready.. almaklumlah tak fotogedik..ngeh3)