• » Last Update Was 4 months ago With : Ayah..

Tuesday, March 03, 2009

Major Changes In Life

Sudah dua hari aku bertukar status. Satu perubahan besar dalam hidup aku yg serba kosong ni. Aku slalu berjanji kat kawan-kawan dan teman-teman istimewa aku yang aku takkan lupakan depa pasni.

Namun aku perlukan masa untuk sesuaikan diri. Bukan niat aku nak ignore kawan-kawan tapi aku mohon untuk semua orang fahamilah aku. Ini tidak, hari pertama penukaran status aku, balik rumah on je ym, ada la yg buzz2 walaupun aku invincible. Tak lain tak bukan untuk mengajak conference benda yg tak berkesudahan.

Yes, aku perlukan masa. Banyak benda nak kena setel. Ini tak campur ahad ni aku kena folo turun jb jadi minggu ni bz dengan jamming dan angkut mengangkut barang dari rumah lama ke rumah skang ni.
Sebelum ni aku tak penah rasa bahagia jadi bagi la peluang kat aku nak merasa skang. Lagipun aku skang ada tanggungjawab yg mesti aku jaga sepanjang masa. So susah le nak commit pada benda-benda lain tapi bukan lama pun aku mintak time off.

Sure ada insan yg terluka dengan aku, tapi mohon sangat le kuatkan semangat dan bagi peluang aku hidup. Kesedihan awak tu akan diraikan oleh orang yg selama ni bagi tekanan jiwa pd awak. Kongsilah kegembiraan aku tapi bukan dengan cara membuat aku serba salah.

Hmm.. mak aku kata aku demam terkezut.. Aku plak kate.. heh.. demam terlalu jaga ati kawan2..

Bleh tak aku selfish jap dalam seminggu dua?


(gambaq tak ready.. almaklumlah tak fotogedik..ngeh3)


15 Comments »:

TeD said...

take ur time dear... ;)

Faisal Admar said...

Tak baik tau selfish :P

~ay@m~ said...

i know what u mean....

Tupai Karan said...

Selfish??? Hgehhe...
I can never say NO to friends..no matter how hard I try..
Bz nih..bz nih.. ngeh3

Faisal Admar said...

Bz nak kawen ka? :D Dok jumpa Mukhzani lagik?

Tupai Karan said...

mukhzani sape tuh?
kawen? heh ketinggalan keretapi nampaknye En. Faisal nih... :P

idii @ aliff said...

dia da kawen..baca la betOl2 blog atas ni...

PokCik said...

Selamat Pengantin Baru
Semoga bahagia hingga ke anak cucu.

pricon said...

Wah... walaupun lambat sikit: selamat pengantin baru.
Semoga bahagia hingga ke anak cucu. (copy+paste haha)
Baris yg ke-3 nih utk mengelakkan puan dr zzzzzzz

Tupai Karan said...

thanx master!!
(nampak gayanya sy memang bersara lepas ni dari dunia tekken :P)

pricon said...

huh, biaq betoi... rugilah camni, xkan Dean pon bersara gak?

Tupai Karan said...

pricon :
tak tau la kat dia...
tp for sure sy da xnampak "karier" sy dlm dunia tekken ble berkembang dah..keh3..
coz now dok gila Travian!!!
taknak trai ke..
http://www.travian.com.my/?uc=my3_13405
>:)

idii @ aliff said...

hahha..travian..besh siot...smpai nek gile di wat nye..tp aweq ramaiiiiiiii.....

Tupai Karan said...

hah.. jgn nak boya2 plak

pricon said...

Hah, xnak lah jadi ketua kampung... nti kene handle masalah sosial dlm kampung lak hehe. Lagipun game ni nampaknya kena spend time byk, klu sangkut habih arr, xda taim men tekken lak.

Erm, forum tekken penang dah x visit dah ke.

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)