• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Friday, March 20, 2009

~MAKA TAMATLAH RIWAYATNYA


Kala ni.. hanya Tuhan yg tau betapa hancurnya ati aku.. Ni Toben II, waktu aku taip ni dia da slamat ditanam..


Berita kematian Toben hanya aku sedari dekat kul 12 tghmlm td.. Badan dia dah sejuk dan keras.. Yg aku terkilan sangat.. aku tak dak kat samping dia waktu dia pi.. Aku sebok ngan game dan ym.. Makan minum Toben, Kak Eni dan Oren dah terabai lebih sebulan..


Terkilan lagi sbb sepanjang Toben hidup, aku tak pernah belai dia macam aku belai Bibip. Malah Toben banyak makan penampar aku sebab dia suka bising..


Semalam PakDin dah bagitau yg Toben mandom.. tak lalu makan.. Aku cuma reply yg aku janji nak jengok Toben keesokannya.. Tapi sebab lalai dengan internet.. janji tinggal janji.. Rupanya kelmarin (waktu artikel ni ditulis) hari last dia. Entah da berapa jam dia dah tak da.. Aku langsung tak jengok bilik tempat aku letak semua kucing2 dlm umah ni..


Toben hidup terseksa xdpt kasih syg dari aku...............................


Last pix.. TOBEN DAH TIADA LAGI.....


5 Comments »:

PokCik said...

Yang hidup pasti akan merasai Mati.
Toben sudah pasti masuk Syurga....
.
Kita !!! Manusia ini ! Belum tentu lagi.
.
Sabar yer Dean.

Tupai Karan said...

.....
terkilan sangat2

TeD said...

ermmm... macam mane dye boleh mati...
jgn rase terkilan sangat2...
benda dah jadi...
yang penting, sandarkan pada kenangan...
nanti aku bagi hang kucing hang buh nama toben k...
kalau ade yang sbijik cam toben... :)
cheer up..

idii @ aliff said...

sian toben.........
cmne pun dia xleh idup balik...
tenangkan at je...jgn pk bkn2...

Ryan Valentine said...

T.T

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)