• » Last Update Was 6 months ago With : Ayah..

Friday, March 30, 2007

~NAK AMIK STPM ?

Apahal la aku ngan alom tak terpikiaq dalam 6tahun sekali, langsung tak terlintas idea nak bagi aku amek stpm. Kalau tidak dah sure punya kerja technician ka apa ka, yang betul punya la bukan cam kat kobe, production technician tu nama saintifik bagi operator pengeluaran la sebenaqnya.

Kalau nak amik tahun ni? Skang dah bulan 3. Duit pun tak dak. Aku selagi tak dapat RM3000 untuk setel segala masalah macamana aku nak keja? Duit gaji pulak bukan untuk setel RM3000 ni. Duit gaji dah mai bab lain. Then macamana aku nak bahagi masa? Pening ah! Babik betoi. Buang masa sia2. Kawen tak jugak. Apa pun tarak. Sampai bila nak statik macam ni tah.

Mana aku nak rompak RM3000
RM3000 poorer