• » Last Update Was 8 months ago With : Ayah..

Monday, February 16, 2009

~SMS SPAMMERS !

Disebabkan semakin hari semakin banyak yg mengespamkan inbox sms aku maka di sini dengan bangganya aku nak promote semua nombor2 spammers dalam koleksi aku. Jika hangpa berminat untuk spam depa2 ni pulak dipersilakanlah. Daquw tak marah.. heh.



+60104673184 (8+ pm)
Hi! Sy Livia Taher supermodel br balik dr USA.Nontonlah video terpanas sy diphone skrg. Pdftrn PERCUMA Taip msj ON LIV htr ke 33887. Ingat!Utk umur 18 keatas shj

+60102148156 (5+ am)
HAPPY Valentine's Day! Sila aktifkan GPRS/MMS anda dan dapatkan 3G Wayang *Siok*/MP3 hebat sekarang. Sila sms ON KX ke 32616. pdftrn FREE!!

+60162803197 (12+ am)
Valentine's Special! Super Hot Movie Clips for ur Mobile! Faster Activate GPRS and enjoy it! Send ON GK to 36881 now. FREE subscription Fee!

+60168033984 (8+ am)
Maklumat! dari SHELL Mlys. Anda tlh berjaya memenangi RM 19, 000. dr. Shell Sila dial No.talian Office:00628161108672 Penghantar: Shell malaysia.

+60102196738 (10+ pm)
I baru kena 4D RM82,000(1745)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS TIPS.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON WIN ke 33228 utk menaglah <-- tengok ejaan yg bodoh

+60149660284 (7+ pm)
Gambar/video Ann yg mengejutkan disebar selepas telefon ann hilang! Htr ON WW ke nombor 33887 utk movie.ON WC ke 33997 utk gambar!jgn kongsi Ann dah risau ni!

+60102067275 (12+ pm)
Good News Kpd SEMUA DIGI User! Semua movie clip adalah FREE dengan RM0.15 mendaftar saja! Tekan ON AL hantar ke 32338 SKRG! UMUR BAWAH 18 DILARANG MENDAFTAR

+60164887419 (4+ pm)
Hi Liza, Sy dapati kejadian terkejut di parti terkini. Terdpt byk jenis clip lagi… U taip ON EP saje, Lps tu htr ke 33933! FREE daftar la :-)

+60102196035 (3+ pm)
RM0.00: DiGi Hari Hari Special! Sila activate GPRS/MMS anda dan dapatkan 3GP/MP3 hebat sekrang. Htr “ON ZY” ke “32324”. Yuran Perlanggan adalah PERCUMA.

+60149396083 (4+ am) <-- notice how inconsiderate this sender was
I baru kena 4D RM80,000(0965)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS Tips.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON MANI ke 33933 utk menanglah

+60167570974 (4+ pm)
I baru kena 4D RM88,000(5304)!So happy,I dapat tips tepat dari SMS TIPS.Mesti cuba,belum cuba belum tau! Cepat2 hantar ON WIN ke 33228 utk menaglah <-- tengok ejaan yg bodoh

+60162855348 (5+ pm)
Servis Baru @ Mobile Video utk pelanggan yg dihormati. Sila aktifkan dgn htr ON KB ke 33112 ON KW – Gambar Cantik ON KC – Funny Movie Clips ON KA – MP3 Tone

*Yg ni sms bahasa cina, aku tak paham. Yg blh baca:
+60143634327 (10+ pm)
MMS~GPRS~3G~MP3~ON BEE~32324

+60166765839 (10+ am)
Eh Amy, sy dpti melebihi 400 vedio lucu dirakan di hotel yg terPANAS! Ada juga pelbagai clip blh download.. u taip ON BR je lps tu htr ke 32338! FREE dafter b

+60166413082 (2+ am) <-- tengok le pukul brp
RM0.00: Activate GPRS/MMS anda dan dapatkan 3GP/MP3 hebat sekarang. Htr “ON BRJ” ke “36881”. Yuran Perlanggan adalah PERCUMA.

+60149082746 (6+ pm)
Jikalau Anda Boleh Tahan Nikmat Video Aksi Hebatku, Sila Tulis ON NI Dan Hantar Ke 32338. Lebih 100 Koleksi Video Clip Panas Menanti Anda! Pdftrn FREE

+60149600658 (4+ am) <-- another animal beroperasi taim2 camni
Hi Mike, I kena 4D frm your tips! Thanks la! Can my fren join ? Just ask him to type ON DPS & send to 36881. ON RST for fast result! Huat liao bro!

+60149344651 (11+ am)
(RM0) Mobile User 3G/GPRS Activate. Activate your GPRS and download the 3GP/MP3/WALLPAPER. Send ON KY to 32324 now. FREE Subscription Fee.

+60149344649 (11+ am)
(RM0) Mobile User 3G/GPRS Activate. Activate your GPRS and download the 3GP/MP3/WALLPAPER. Send ON KY to 32324 now. FREE Subscription Fee.

+60149343871 (3+ pm)
(RM0)XMAS** Special!Aktifkan Mobile Gempak utk muat turun 3GP VIDEO PERCUMA! Aktifkan. Taip ON CM & hantar ke 32338. Servis ini sah utk semua pelanggan mobile.



Banyak lagi dalam collection aku. Haha best kan hobi aku ni, cam sial je!!

Even though kalau aku nak revenge balas spam balik pun xtau la berguna atau x sebab rasanya ada spam yg dihantar dari mesin, bukan dari hp. Tapi mesti ada gak terselit sekoq dua dlm ni..

Apa syarikat telekomunikasi kita buat arr? Terlalu berkempen sampaikan hak pengguna terabai.
.
Now I hate DiGi
.
More external articles:
Maxis offers SMS spam blocking and black listing option
How to Protect Yourself against SMS Spam
SMS Spam From 014-22306XX. Is It From Maxis?


8 Comments »:

CAHAYA said...

my dad complain on the same thing last night. And he don't know how to stop it. Dah tepon call centre maxis pun x jalan.

Tupai Karan said...

tu la pasal. sy pong complain kat digi tapi xdpt respon.

i think la kan, semua syarikat2 ni bersekongkol nak sapu duit kita.

jejejeng....

amilia said...

testing......~:>

amilia said...

ahha....spam aweq yg bg xpe..terime jek...~:>

Faisal Admar said...

adoi. boleh ka collect spam sms ni. bukan nak collect sms orang! :P

Tupai Karan said...

Huhu..sms orang jarang masuk..asik sms spam je :)

~ay@m~ said...

meh num fon...org spam plak...;p

e-junior said...

tapi so far la kan..aku pkai celcom, service di terbaik. die bagi tawu detail record, then die suh aku buat dulu untuk stop service. lau xjalan jugak, di suh call balik celcom center, nanti die akan block no tu. pastu, die siap bg tips kalu dpt sms dr no 5 angka cmtu ag.. terlalu membantu..

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)