• » Last Update Was 5 months ago With : Ayah..

Sunday, February 15, 2009

~OPERASI ROMBAKAN

Yes aku merombak segala2nya..

Dari friendster, aku DELETE semua manusia2 yg aku tak kenai, manusia2 yg tak kenai aku, lebih2 lg manusia2 yg masing2 buat tak kenai ngan aku. Heh.

While website aku pulak, aku buang semua benda dalam tu tapi cuma tinggai forum untuk blog ni je.

Sama jugak semua chatbox2, segala forum2 yg aku moderate, aku delete biaq 0.

Lastly, blog ni yg sedang hangpa baca sekarang pun aku dah delete kesemua 67 posts. Aku akan post balik satu2 bila otak aku dah stabil. Tarikh semua memang dah lintang pukang. Ahh biaq pi!!™

Semua ni menjawab kepada kekosongan jiwa yg aku rasakan sekarang. Haha ayat jiweng plak dah LOL
.