• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Thursday, December 03, 2009

~BUAT DUIT DARI FACEBOOK

16 November lepas Paypal buat satu application dalam Facebook yg mana program tu dikenali sebagai Paypal Wishlist. Program ni akan berakhir 31 Disember 2009.

Apa yg best application ni, Paypal offer duit kat pengguna2 Facebook sampai limit 100usd sorang. Cuba kira tengok 100usd = RM360 camtu kan? Nak tolak ka duit free ni? Purpose depa buat ni ialah nak menggalakkan penggunaan Paypal sebagai medium urusniaga online kat sekitar Asia terutamanya MALAYSIA, SINGAPURA, THAILAND dan FILIPINA.




4 Comments »:

pricon said...

Cis... ni yg pantang aku baca! *go off to register at paypal*
Klu x sempat kumpui 100usd, dpt sikit pun xpa... klu cukup utk shopping transformers online lg best~~!!! Mwahahahahaha!!!!!!!
Thanks tupai!

Tupai Karan said...

pantang kan.. memula ingat ni scam la, tp bila baca2 blk bukan kena byq apapa pun xpa la just try.. ada rezeki dpt la..

aih ingat nk shopping je, kembangkan la income online tu dulu br best

pricon said...

1 hari genap sudah, 1usd juga dapat... tarak 2, tarak 3... sob sob. Camna nk kembang nih? :(

Tupai Karan said...

Kena add ramai2 kawan lg aar. Then invite depa (sehari 40 orang). Ataupun , tetiap ari tukar wishlist and publish wishlist tu (share). Kasi promot link tuh.. Tulih la satu entry gak kat blog. Sy br je dpt >25usd, target 50usd mmg susah la sbb xramai kwn.. wooo :((

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)