• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Thursday, January 07, 2010

~BUKAN TUPAI YANG DULU

Ikot planning patutnya satu entri BI aku letak kali ni tp ah what the heck, benda ni da lama aku nk tulih..

Crita ni camni.. Apsal kalu jumpa ja kawan lama (dalam facebook), masing2 suka wat tekejut ngan status terkini aku?

"Tupai da kawen? biaq betoi?"
or
"Tupai nk branak dah? cam xcaya"

Alawei kwn2.. percayalah.. Apa aku xdak hak utk hidop normal cam org lain ka? Hgpa kenai aku 10 tahun dulu - happy go lucky, hyper, gilo, badut serbaguna dsbgnya.. But aku jugak move on apa.. xkan nak camtu ja.. dan yg paling penting, da jodoh / sampai seru aku akhirnya kawen. Truthfully kecik ati jugak la.

Tp yg paaaaaaaling kecik ati bila kawan2 kata

"kawen xjemput aku"

Haih.. macam aku gtau td kt sorg mbr lama, sepanjang 10 tahun ni kan ke lost contact, dan jumpa balik kat fb pun sbb AKU YG USAHA CARI HGPA (ada la sorang dua cari aku.. diulang.. sorang dua sj ya)..

hgpa ada ka nk cari aku?

Walhal sejak tahun 2005 camtu (mebi awai) nama TUPAI KARAN dah pun diindex dalam google, meaning kalu hgpa taip ja nama tu, belambak result kuaq (tp careful, ada yg xdak kaitan ngan aku), leh terus berkontek2 ngan aku..

tensen tul.. dari dulu aku slalu ja disalahkan.. plek..

malas nk elaborate pasal nombot tepon aku.. senang cakap : NOMBOR AKU TAK PERNAH DITUKAQ SEJAK 2001. Lagi mo kata susah cari aku?

Tapi camna pun, mmg aku bkn Tupai yg dulu.. hehe.. smakin emo, pemarah dan penting diri dah ni.. mau tau la.

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers



11 Comments »:

AiYa said...

kah kah. kan kan. dh lost contact nk jemput hapa nya. xkan nk eklan kat paper plak. :p.

*weh ang takot x? sket ari jerk lg/ nanti klu baby dah kuar kasik update eh. aku doakan yg baek2 utk anpa.

Tupai Karan said...

tu aar.. ada ja nak wat isu kan..

thanks nick.. musti la takot.. da la tua2 br nk merasa ada junior seniri.. keke.. slama ni dukung kucin ja ;p

AiYa said...

sori tuan umah. aku ingat xmasuk komen td.

*ang jgn lupa tarik pak din msok labor room tau.

Tupai Karan said...

ada.. blogspot ni kdg gila skit..

*jgn dia pengsan dah.. hak3

empunya said...

itu macam ka..?

chenta said...

huhu..sy pun br tau :P

tahniah!

tak terlambatkan nk ckp tahniah??

zulaikha said...

congratz dapat baby baru. boy or girl??


jemput la ke blog sy...ekekeke..

Anonymous said...

Ko nie sensetif sangat.. Semua orang dah ada hidup masing2.. Bukannya macam dulu lagi... Soklan2 semua tu kan soklan standard bila jumpa kawan lama.. Lepas nie jangan sensetif sangat.. bukannya nak kemana pun..

Tupai Karan said...

Anonymous..
palahotak hg.. kalu hg lain la kot, ni soklan2 kat aku len macam.. aku tau la..
awat, hg terasa kot kat mana2? haha
nama pun xtulih.. kecottttttt

adli_pulau said...

sentimental gak ko niee ekkk

Tupai Karan said...

ipin.. sama la hg pown hihih

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)