• » Last Update Was 8 months ago With : Ayah..

Saturday, September 25, 2010

Aik, Dah Hilang?

Semalam... sedih jugak.. bila nak cek blog, terperasan ada blog hilang dari dashboard. Blog ni ekceli aku join awal bln ni, so far byk belajar dari admin dia yg byk bg peluang kat aku dan editor2 lain. Mau tak gelabah. Bukak email.. owh ada email br dari admin.. ALERT! Dengan dup dap dup dap jantung aku pun baca..

Aiseh..

Aku dibekukan sementara dari menulis di situ. Untuk sebab keselamatan.. Oklah, ingatkan kena buang terus..heheh.. Rugilah aku.. Akhir-akhir ni trafik byk datang dari blog tu. Dan byk jugak aku dan geng2 lain dapat faedah dr sana. Haha.. Sebab tu rugi woo..

Hopefully memang sementara.. Fuhh