• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Saturday, February 19, 2011

Dah Tambah Link ChurpChurp Kat Blog

Instant. Dari petang sampai ke malam aku punya dok pulun siapkan footer post ada ChurpChurp. Kalau kamu klik, 5 windows baru akan dibukak sekaligus, senang tak payah lagi nk klik banyak-banyak. Teknik multitab ni telah praktikkan sejak pasang internet kat umah iaitu around 2009 (tu pun blajo ngan sorang sifu nih hehe). Sebab skali connect internet tak larat nk klik satu-satu : gmail, blog @hatitupai, blog rahsia, travian, dashboard dan web2 PTC yg aku join.

So here. Cuba expand post aku ni dan blh tengok ada footer baru kat atas facebook share dan twitter. Agak serabut jugak nk meng-align. Klik kalau berminat nk tau apa campaigns ChurpChurp yang aku share. Thanks in advance :)