• » Last Update Was 8 months ago With : Ayah..

Friday, April 29, 2011

Hidden Balcony

Slalu rumah bertingkat hanya ada 1 balcony untuk 1 unit. Macam-macam kegunaan. Kalau ikut fungsi betul balcony ni untuk tempat lepak penghuni rumah je kan?

Katakan dibagi extra 1 lagi balkoni, tapi hidden dari pandangan luar. Kalau aku buleh design da buat macam ni la kot :
Kat sini buleh la nk sidai segala mak nenek baju kecik dan seluaq kecik. Tak payah display kat orang.



See kalau dari angle ni, memang orang luar tak nampak walaupun ianya outdoor. Ianya? Awat aku baku lak ni.


Dari pandangan atas 3D.


Ok boleh la jadi tempat utk sneaking malam-malam isap rokok dan sebagainya.

Aku saja-saja design ni hasil dari entri Penyalahgunaan Balkoni Dan Koridor.

Ok lagi skali. Masih takdak mood nk update blog. Klik churp-churp aku utk bagi semangat. Ngeh.