• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Tuesday, August 02, 2011

ROTW : (Konsep) Blackberry Empathy

Rekaan ni kononnya boleh detect mood pemiliknya, ditunjukkan melalui perubahan warna talipon blekberi ni. Maksudnya, kalau tengah hepi, lampu bertukar jadi hijau, kalau tengah sedih - lampu ungu, dan kalau marah jadi warna merah. Tapi in order to detect mood ni, owner kena pakai sebentuk cincin pasangan kepada phone ni.









Untuk orang-orang kaki gadget dan teknologi memang suka la telefon jenis ni kan. Tapi untuk si lekeh cam aku, takat tengok gambaq je lah. Nak mengidam x kot.

Sumber asal : funzu.com