• » Last Update Was 9 months ago With : Ayah..

Thursday, January 27, 2011

Ohh Patutlah Comluv Tak Appear Dua Tiga Hari Ni

Waktu aku tinggalkan komen di beberapa blog kawan-kawan yang ada Intense Debate, aku terperasan comluv takdak dalam form komen tu. Aku assume blog-blog tu tak pasang plugin comluv la kot. Tapi bila ditegur oleh Lee Zha yang blog aku pun takdak comluv, maka aku tertanya-tanya.

Firstly aku check dashboard IntenseDebate di bahagian plugin, manalah tau kot-kot ter-off setting. Just as I expected, plugin Comluv dah takdak! Separa panik, aku cepat-cepat bukak news Intense Debate. Lega bila baca latest news : 

CommentLuv Plugin Upgrade

Howdy! It’s time for an upgrade to the IntenseDebate CommentLuv plugin.

We have temporarily deactivated CommentLuv on IntenseDebate while we change the tapes and switch over to the new version.

We will post a status update once the new version is installed. Our apologies for the inconvenience.
Read the news here : http://blog.intensedebate.com/2011/01/24/commentluv-plugin-upgrade/
So no worries, Comluv akan kembali dalam IntenseDebate. Aku dah gabra dah. Haha. Taktau pasaipa.. Haih bilalah nak ada usaha pindah guna wordpress tah.