• » Last Update Was 5 months ago With : Ayah..

Saturday, April 25, 2009

~GILO PONEK DEN

Template bertukar utk kali kedua.. Hasil terpengaruh melihat byk blog yg aku polo bertukar wajah. Aku penat.. Streamyx lembab. Travian satu klik lepas 2 menet baru ada ifek. Panas lg.

Mmg cilako semua templates2 free ni kena ejas gak coding2 nak bagi ngam2. Sungguh penat lah saya. Isok aku sambung lg mengejas. Loading page ni taktau la kat tempat hangpa camne.. slow ka laju ka.. sini cam syaitonnn.. pam2 je lew...


8 Comments »:

TeD said...

cantik la template ni... nak nak nak jugak... tapi ted tak tau la nak buat... ;|

Tupai Karan said...

loh, google ja, mesti ada byk template punya. then donlod mana berkenan. setengah tu siap ada instructions camna nak upload. :)

Monkey D Luffy said...

aku x pandai coding ;p

Tupai Karan said...

kita serupaaa..kita serupaaa..

Raja Lembing kena cata said...

apsal tak bleh right click?
susah la nk bukak new tab.

Tupai Karan said...

Aii Raja Lembing kena cata.. Pilunya hatiku dengan nama ko tuh Waldo.. Links xleh right-click? Saje nak terai test code. Semua external links mmg akan bukak new tab/window, yg dari blog ni tetap sama frame.

Perhaps aku akan buang code ni kalu ramai ngat komplen.. hhehe

Faisal Admar said...

hmm. best ke tukar template? :P

Tupai Karan said...

bess.. terasa hebat :)
skali skala cuci mata tgk tema baru..huu

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)