• » Last Update Was 9 months ago With : Ayah..

Thursday, April 09, 2009

~BACK PAIN FOREVER ;)

Cakap sal back pain ni ada la lebih kurang 9 tahun lebih aku menderita sakit ni. Asal berdiri sat pun dah rasa seksa. Asal bangun tidoq stiff je rasa bakang pinggang aku ni. Pun gitu, takder tindakan diambil..

Now, melarat lagi rasanya ke blakang dan depan tulang rusuk (ribcage). Gerak sikit je dengaq la kruuup kraap tapi semua internal, bukan bunyi letup2 cam kita kepak jari.

Waktu conference kat YM ngan sorang bakal doktor ni, heh, antara andaian yg dia bagi : herniated disk /+ slipped disk. Tapi apa yg aku tau ialah aku dah kronik sangat tapi sentiasa ada alasan/halangan (dari laki aku :P) utk bawak aku p jumpa doktot.

Aku sendiri plak dah serik ke spital kerajaan, tunggu 3-4jam untuk xray, lastly xsmpai 0.5saat doktor (ingat lagi nama dia, Nazirah Ibrahim) tu tengok result xray aku dan kata "takdak apa lah dik".

Disebabkan orang2 yang ada dalam life aku skang (kawan2, gamers etc) ingat aku ni exaggerate je dan tak paham bahasa BILA AKU NAK BEREHAT, so, jom kita tengok, sampai bila aku leh hidup dengan sakit2 yang "takdak pa" camni :)


7 Comments »:

idii @ aliff said...

spe la yang XFAHAM BAHASA tu kan...

Tupai Karan said...

sesape yg makan cili kot

idii @ aliff said...
This comment has been removed by a blog administrator.
andy said...

dah makan ubat ker?
jangan lupa makan ubat na...

Tupai Karan said...

sebelum makan ubat kenala makan nasik. ni nasik nak jumpa pun seminggu skali..camna

Legion said...

eerrrrrr....beli tilam Vono. Kalau lebih bajet, beli tilam King Coil.

Masa PokCik beli Vono dulu....ada gambar Ziana Zain tergolek atas tilam.

hu hu hu hu.....

Tupai Karan said...

Owh.. promosi berkesan :P

InsyaAllah, one by one dalam listing perabot/barang rumah yang mesti dibeli.

Serious, ubat doktor pakar bagi takder kesan. As I wrote above : sampai bila aku leh hidup dengan sakit2 yang "takdak pa" camni

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)