• » Last Update Was 7 months ago With : Ayah..

Sunday, April 19, 2009

~FLAT SCREEN TV MURAH...

(Pemandangan Hadapan... Wow)
Kalu korang rasa mahai atau tak mampu beli flat screen tv hat nipis punya, hangpa blehla guna method mcm kat gambaq ni... k
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hakikatnya... (jangan bagi orang masuk bilik belakang)
..


12 Comments »:

Monkey D Luffy said...

belagak tu best ;p

Faisal Admar said...

haha mcm ni pun boleh ka?
adoi la...

Pakdin Acid Rain said...

Monkey D Luffy :hehehe... yang penting kepuasan menunjuk tahap maksima..

Faisal Admar :idea ni timboi masa plasma tv flat screen baru kwa di pasaran... tu yang tuan punya tv ni takmo ketinggalan kut...

TeD said...

hahahaha... lawak lah... tapi ade ke orang buat cani... ?

Tupai Karan said...

Kalu tengok dari gambar tu tanda dah ada la kot yg buat keje inovatif camnih hheee

idii @ aliff said...

kreatif sgt.....;p

Tupai Karan said...

Tamau trai ke?? =))

Faisal Admar said...

skrng ni tv plasma dah murah ajo :D

idii @ aliff said...

rm2 ka? kami nak bli 20 bijik la...

En. Waldo said...

Komen sebaris : SPAM

Kekekeke...lawak gila...

Ni komen 3 baris...huhuhu

Pakdin Acid Rain said...

idii @ aliff :aku pun nak tumpang order 3 bleh x? sok aku pos rm6.

idii @ aliff said...

Pakdin Acid Rain said...
idii @ aliff :aku pun nak tumpang order 3 bleh x? sok aku pos rm6.


kite order kt spe2 yg ckp murah lew..kah3..

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)