• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Friday, April 03, 2009

~NGERI NYE

Huu.. ngeri plak packaging sampoerna yg latest ni.. tp.. masih takder perubahan kat aku :P



11 Comments »:

Faisal Admar said...

you smoke?

hmm termasuk golongan yang akan hilang dari bumi Malaysia :) ramai sangat la rakyat. hilang separuh ok kot. tak la teruk sangat traffic jam dan jenayah kan?

nak tergelak pulak tengok ramai manusia yang konon ada otak tapi terlupa guna. haha!

idii @ aliff said...

semua pakaging pun ade...ngeri oiii....baik pk balik..

Tupai Karan said...

Faisal :
Wow kitorang tak sabar nak hilang dari Malaysia da nih.. :)) tak la kene hidup dalam golongan manusia prejudis lagi dah kan?

sama nak tergelak jugak tengok ramai manusia nonsmokers yang perasan perfect.. isk

Idii :
Pikir apanya.. bertukar ke rokok daun plak ke

pricon said...

Eeeeeeee ngeri nyer!
Saya kata kalo x mau rakyat malaysia merokok baik ban jer bende tuh, senang citer. Tapi ni tidak, mau kaut untung punya pasai depa (faham2 ler department mana) dok bg jual lagi, nak menasihatkan rakyat supaya jgn merokok konon. Heh, hipokrit!

Tupai Karan said...

ni baru gambar kanser leher.. blom paru2 lg.. isk3..
actually bukan kata rokok, arak pun musti banned jugak.. kurang la skit pemandu2 mabuk punca kemalangan jlnraya..

andy said...

saiya isap rokok murah dr langkawi punya. sekotak baru RM1.30.
rasanya kalu nak dapat kanser pun, mcm2 sumber bleh kena kanser...
contohnya koffin kanser...

pricon said...

@Tupai: Betul tuh, betul... tapi kat botoi arak xda gambaq accident/keganasan/heartattack pulak utk memberi amaran seperti rokok... KENAPA YERRRR????

Tupai Karan said...

Mungkin arak tak semua orang beli hari-hari. Beza dengan rokok, satu kemestian yang kalau-takdak-rasa-ketagih kot.

Apapa pun, manusia akan terus mencipta dan menggunakan benda2 yang membinasakan. Right?

pricon said...

Heh... mungkin, tapi yg pastinya berita berkaitan mabuk lalu gaduh/bunuh selalu ada di sokabar berbanding si polan mati akibat cancer dari merokok.

Salah satu ciptaan manusia yg membinasakan ialah TEKKEN... eheh gatal pulak tangan nak pegang joystick! Ish.........

Tupai Karan said...

uih jgn disebut tekken.. 4 bulan neh menahan diri ;p

Pakdin Acid Rain said...

Pricon :" Salah satu ciptaan manusia yg membinasakan ialah TEKKEN... eheh gatal pulak tangan nak pegang joystick! Ish........."Skrg ni dah nak insaf dah dgn TEKKEN ni... tp xberupaya. still sangkut jugak.. tp T6BR langsung xpenah sentuh...(kuatnya iman)

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)