• » Last Update Was 6 months ago With : Ayah..

Saturday, April 11, 2009

~HAPPY TO REVIEW YOUR BLOG

Antara kegemaran aku suatu ketika dulu ialah membuat review. Samada review zine, movies, cd/demos dan website. Semua ni aku sumbat dalam zine CONFIDENTIAL (2001-05).

Sekarang aku cuba nak mereview blog-blog yang aku lawati. Kalau hangpa nak ikuti review ini cuma klik saja link chapter review ini setiap kali singgah di sini, ok?

Untuk permulaan aku pilih dua blog berikut :

LIFE IS TOO SHORT TO BE ORDINARY...
Setelah lebih 10 tahun, ahirnya aku ketemu balik kawan waktu sekolah menengah aku, Faisal Admar dan blog dia yang aktif ni.
Kenapa aku katakan aktif? Sekurang-kurangnya akan ada satu entri baru dalam 2-3 hari sekali dalam blognya dan istimewanya dia menyajikan videoclip lagu setiap Isnin di bawah label Music Monday.
Blog ini dalam Bahasa Inggeris dan ketika review ini ditaip, dia mempunyai 123 followers! Orang glamour nih :)
Pageranknya ialah 3/10, so bertuah la hangpa kalau dia menyenaraikan blog hangpa dalam listingnya. Hehe.
Antara yang best (untuk aku le), semua update life dia akan dicatat disini, jadi kalau hangpa ni takde keje, bolehlah stalk Faisal Admar ni.. :p

ENVY ME
Ok, ini dah hyperaktif. Walaupun Ted baru start blogging, tapi tengok sajalah jumlah entri dia.. Banyak kan ;)
Ini sebab dia menggunakan masa lapangnya di ofis untuk menaip apa-apa saja yg terkini berlaku di sekitarnya dan dalam pemikirannya.
Banyak entri yang lucu-lucu yang boleh membuatkan hangpa tersenyum sorang-sorang. Memang sesuai dengan characternya seorang yang happy.
Waktu review ni ditulis dia sudahpun mempunyai 14 followers. Not bad, huh :)

Kalau hangpa mau blog hangpa direview?
Senang saja. Follow me dan listkan blog ini dalam blog hangpa, insyaAllah, I will write my review as soon as possible.

Until here. Addios :)


4 Comments »:

TeD said...

hahaha... thanks for the compliments ct... :) ni sume tunjuk ajar hang gak.. takda hang, tak meriah la blog aku tu... :)

Tupai Karan said...

And who will be my next victim??
Heh >:)

Faisal Admar said...

whoa. thank you!!!!! muacks!

10 tahun... lama kan? :)

budak st george yang kepala best! :)

dari sekolah sampai la ke langkawi kan? kan? :)

yang paling best... dua2 suka kuceng...!!!

nak bawa balik laksa tak?

Tupai Karan said...

Mana? Mana laksa? Bagitau je tarikhnya, akan kami serbu rumah anda dengan penuh semangat

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)