• » Last Update Was 7 months ago With : Ayah..

Wednesday, April 14, 2010

~SKRIP BARU

Hari ni aku dapat belajaq dua lagi code baru : semunyikkan shoutbox kat tepi tu dan wat bar splash ada timer kat bawah bila hangpa masuk ja blog nih..

Pening woo.. Apa lagi kalu rajin tu bagi la pendapat.. Sesuai tak ngan blog haku ni.. ka menyemak saja??

Kemungkinan lepas repair2 lagi bar kat bawah tu aku nak wat sebagai tempat hangpa nak promote link dalam masa sehari.. Ok ke? hmm


14 Comments »:

belia bangkit said...

share aaa script tu....mls aa nk cr kt tenet...hahahha

Tupai Karan said...

adehh.. aku pun malas gak nak share sini..hohohoh..
yg shoutbox tu tutorial dia ada kat blog mana ntah, rajin2 la gugel. bar itam kat bwh ni aku hack seniri dari website omputeh, so.........

NICK IRFAN said...

eh! mcm mne nk buat tu? mcm best jer xnk ajar ke...

Tupai Karan said...

xnak. haha..

yang mana satu? yg bar bwh ni kalu nk tolong buatkan buleh aar tp ada syarat..ngeh3

En. Waldo said...

semak la benda kat bwh tu

belia bangkit said...

blh thn gak ko punye kedekot eh...hahaha...

minyak hangin dlm kendi,
ko xhingin,ak pn xsudi.....

keh3....

Tupai Karan said...

waldo :
tu ah aku pun tgk semak gak sbb dia scrolling, xreti aku nk wat fixed position cam button replay lepas tu.. but anyway ada timer xpa la kot ;p

belia bangkit :
alala majuk.. buleh ajaq tapi xleh kat blog.. tau je la org skang xrti tima kasih.. klu hang nak bg YM hang aku pass the code

embun d tengah malam said...

bagus la kau,,,betul mengambil berat paal page.. page ko smart

Tupai Karan said...

tengkiu.. nanti aku tukaq template bunga2 plak tgk reaksi org lg..lolx

daela said...

Hai...salam ziarah kembali...kita tukar link ya...:)

NICK IRFAN said...

yg buat timer komen kan? mcm mne nk buat? mcm best plak tgk.. xnk ajar ke kami semua??/ hehe

Tupai Karan said...

daela :
settled

nick irfan :
nanti tinggalkan id YM kat aku, aku pass code

belia bangkit said...

ko nk id ym ak ea? segan la plk nk kasik...keh3....

Tupai Karan said...

segan p dok bagan. haha

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)