• » Last Update Was 4 months ago With : Ayah..

Tuesday, July 19, 2011

VOTW : Cahaya Projector Yang Mesmerising

Slalu kita tau projektor untuk tengok gambaq kat dinding ataupun untuk presentation document je. Tapi banyak lagi sebenaqnya kegunaan projektor ni. Salah satunya untuk tayangan ilusi skala besaq macam di Ukraine ni :


Pergh gila! Hangpa tak nak buat camni ke kat flat umah ke? Standby peruntukan nak bayaq duit karan nanti ye.. Kalau aku, aku nak design tayangan hantu ja bg jiran-jiran yang kaki meroyan semua takut dan pindah. Ok?