• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Saturday, March 20, 2010

~NAK TERBALIKKAN HURUF?

Hari ni aku dapat belajar satu lagi benda baru : TERBALIKKAN HURUF.

Kalau hangpa nak jugak terbalikkan ayat untuk letak kat status Facebook ka, untuk secret code ka, buleh terai.

Caranya tengok kat bahagian sidebar aku ada letak satu widget "Nak Terbalikkan Huruf?"

Hangpa taip je apa yg nak kat kotak atas tu dan tekan button TERBALIKKAN!

Ayat yang dah siap terbalik akan display kat kotak bawah, cuma copy dan paste je kat mana2 hgpa mau.. ok?

Berterimakasihlah kepada aku dengan meninggalkan at least sebaris komen kat sini or mengklik mana2 yang patut.. ehehe ;)

ɯoɔ˙ʇodsboןq˙uɐɹɐʞıɐdnʇ//:dʇʇɥ

¡¡ʞo ıbɐן ıuıs ıɐɯ



3 Comments »:

Pert Doherty said...

hoho.. tupai.. smart..
boleh menyusahkan pembaca..

dulu aku ade gak wat entri pasal benda ni..

Tulisan "Upside Down"

Tupai Karan said...

haha.. bile lg nk susahkan org.. eksesais sket

Anonymous said...

mne side bar ko...pnt den mncari

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)