• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Saturday, March 27, 2010

~USD$0.64 TIAP ARI PUN DUIT GAK KAN?

Tau lah hang xpandang duit2 kecik sen2 ni.. Tapi jgn la nak berlagak ngan aku.. Dok depan PC tetiap ari aku dapat gak $0.64 guaranteed punya.. Hang ada ka? Kalu aku transfer duit2 tu masuk bank ujung bulan dpt RM65++.. Hang ada ka?


Tau lah hang xmain benda2 join free cam aku ni.. Hang main semua nak join bayaq ribu-ribu ratus-ratus kena beli macam2. Sebab tu kot hang jaki aku leh wat duit kecik tetiap ari banding hang nak kena cari orang cam nak gila? Hahah~ Aku guna sejam lebih ja tiap ari weih.. Hang? :P


Dah kalu xminat benda free apa jadah semua ni.. nape blog hang ada banner nuffnang plak? Tu bukan join free jugak ka? Tu bukan duit kecik dua kupang lima det kalu orang klik? Beb.. tak guaranteed tu weh.. Tak semua klik nuffnang kira.. Pa hal penat2 blogwalk klik sana sini harap orang klik balik.. Buleh ke nuffnang hang berkembang? Tak jugak kan.


So jangan jaki kalu minggu ni aku leh wat $0.64 sehari (RM2.18) pastu minggu depan naik jadi semilan kupang USD plaks.. Eheh.. Tanpa modal langsung right? :)


Meanwhile bg orang lain yang terbaca entri ni kalu nak wat duit online gak klik banner Gagabux kat bawah ni untuk register akaun free.





Pas da register (free la mak oi brp kali nak habaq tah), surf advertisement yang ada, 1 klik dapat $0.01. Semua ada lebih kurang 12 ads.. Sikit je, I know. .Esok pun klik lagi. Mesti klik tetiap ari, jangan baloq sangat. Untuk yang baru nak mula, dapat $0.12 sehari kira ok dah.. (Cukup $2.00 hangpa cashout n tayang kat kawan2 yg skeptikal.. amacam ok x.. hehe)


Anything tak paham or nak tau cara kembangkan 12sen sehari tu kontek la daku segera F.O.C. Jangan tak paham pastu buat kecoh cam member yang aku stori kat atas tu.. Bluekkk


11 Comments »:

Faisal Admar said...

adeh. tp kalau letak ads lain tak dpt status gliretti apa tah kat nuff. mcm mana ar?

Tupai Karan said...

kalu nuffnang.. elakkan advertlets ja la kot.. adsense pabenda lg no hal tp salah satu gak la..(lagipun advertlets memang terkenai ngan status TAK BAYAQ)

Faisal Admar said...

adoi. fazliah byk tak dpt nuff?

Tupai Karan said...

lani tujuh hingget ja. cam xgerak pun. xgerenti click credited

Faisal Admar said...

owh. faisal rm21 ja. penat gak.

Tupai Karan said...

syabbas2.. tp xpa la..faisal ramai follower..ramai leh tlg petik banner..hehe

TeRRoRRiZZ said...

wow cam menarik...
nak join....

Tupai Karan said...

ari2 klik 10-15 advertisement ja.. xsampai sejam.. sila klik banner gagabux tu utk join :)

Art Industry Village said...

cmne nk register alertpay bro?sebab country malaysia xde pon dlm list..

Art Industry Village said...

cmne nk register alertpay bro?sebab dalam list country malaysia xde pon..

Art Industry Village said...

nk rent referrels kne ad bpe dollar bro dlm account?

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)