• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Sunday, March 21, 2010

~WOI SAPA PASANG LAGU NI ??!

Dah la lagu jenih irwanshah-dewa-or apapa band "indie" baru nak naik.. geli wei

Owh.. tetiba lak kan aku ni? Pasang kat mana lagi.. kat blog la..

Nape setengah people ni tak penah buleh accept yang MASUK2 BLOG JE ADA LAGU (cam tha-yiq jeeeee) tu satu faktor buatkan orang xhingin lagi tengok blog dia? Tu xkira ngan font kaler maler terselit icon .jpg hapa ntah

Ye la, you may have beratus polower pun, tapi rasanya sama gak le yg polo hang tu pown.. blog ada lagu tahapa2 - page lambat loading - bunga bungi sini sana ..mengong

Tapi kan, nampak sangat yg slalu visit blog hang tu kekawan hang je.. nak attract visitors asing mmg xkesampaian punya.. wakaka.. (tu pun nasib beik ada nuffnang exchange yg dok hover bwh blog.. kalu tidak..)

Lagipun.. blog hang tak tersenarai kat muka depan result search engine..

lainlah cam blog aku.. walau xramai folowe tp slalu dapat hit visitors yg guna search engine.. haha riaks :P

S.E.O.

P/S. Bajet khiyut la tulih urup kecik besaq kecik besaq smiley merata2.. kabwekkkkkkkkkkkkh


4 Comments »:

Faisal Admar said...

awat yg duk mengamuk pagi2 ni? tsk2. jgn la duk masuk blog depa tu. huhu.

Tupai Karan said...

bkn nak masuk dengan sengaja. "ter".. waktu blogwalk

Pert Doherty said...

"marah lagi" kata zukrosik, seekor syaitan berbulu di kepala lutut.

haha.. xde la bro.. gurau2... haha

Tupai Karan said...

aku bkn bro.. aku sis.. hee..
*camna hg leh akrab ngan zukrosik? jangan ooo..bahaya..*

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)