• » Last Update Was 7 months ago With : Ayah..

Monday, March 08, 2010

~AWAT BANYAK GAMBAQ NI?

Blog aku jadi camni sebab ramai dah malas membaca. Serta nak mengkaver kekeringan idea aku nk merapu.. Yep aku da xserajin dulu.. artikel ble panjang² 3 ke 4 mukasurat A4 font arial 7. Lagipun tengok la dulu zine buleh juai dapat duit.. Ni blog nak dapat duit camna kalu hidop x hype cam org len.. ngengenge ;)

Arini LAPAN hb menandakan Nisa da genap 2 bulan.. Dia xamek cuti lagi dari 'kerja' dia. Ermm keja apa hangpa tau? Keja kena cium..hahakks.. Aku semakin fanatik sampai Bibip pun aku layan gituw2 je.

Nisa dah start terai meniarap 2 minggu sudah dan 1hb Mac (enibeseri 1 year aku+Pakdin), dia da buleh wat dengan senang2nya. Siap angkat kepala kalih the other side plak. Pantang lepa aku bg dia mengereng blah kiri ja mesti dia nak meniarap. Horror jugak aku bila aku search internet dpt result yang babies kebanyakannya umoq 3bln camtu br buleh. So, skang aku cuba kurangkan dulu kekerapan dia nak meniarap. Sabaq dulu ye.. hehe

Cakap sal Bibip.. Kemarin dia dah jadi bapak. Dapat 4 ekoq anak.. hopefully dia jadi bapak mithali lah. Kah3. Jenny plak aku harap kali ni jaga kittens ni baik2. Now, to Pakdin and I, more mouths to feed la.. haduih.. Harapan cerah ada yg nk dapat 'umah baru' nti.. Gambaq depa xamek lg.

Just post gambaq Nisa je kat sini dulu. Taim ni blom cukoq rambut lg ble la wat rambut punk. Skang skinhead.. huu

*laju tangan dia tu yg blur


8 Comments »:

marina y said...

Hui.. 2 bulan dah meniarap.. tangkap gambar tangan blur lak tu.. ni mesti aktif tahap tinggi nih. hehe, bersedialah bile nisa dah besar sket

Tupai Karan said...

hehe marina..aku xleh halang kemahuan dia..skang ni pun sedang bersedia..buas kemain

MaMa aRiNa said...

kira dasyat menerap awai.. bleh partner ngan anak aku, aktif & suka try an error.. maaaiiin jer kojenyer.. nak rehat taim dia tido nyenyak jer.. tido2 ayam jgn harap nak senang lenang.. baru setahun 4 bln, anak aku dah bole bilang 1 sampai 5 dah.. dan suka menyanyi.. (ni la akibat pegi karaoke taim pregnen..)

Tupai Karan said...

hoho..tulah, budak2 jaman skrg ni advance2 belaka.. xcukup tangan nk melayan depa. aku time peknen da jarang dpt peluang p koke + arcade, tp xtau la ni buas jugak.isk

En. Waldo said...

Wah, dah ada baby...

Tupai Karan said...

aah waldo.. long time no see.. travian lg x?

En. Waldo said...

travian dah pencen la...itu hari masa awal tahun ada la main kejap2, pastu stop dah. byk lagi benda lain nk buat daripada tengok travian tiap2 hari.

Tupai Karan said...

aku pun yg last time ngan hgpa tu ja lah, lepas tu kalu dd sembang ja pasai trvn musti aku rasa nk muntah ijau..ahaha.. lni da ada baby main ngan baby je

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)