• » Last Update Was 8 months ago With : Ayah..

Monday, May 25, 2009

~RACUN DAN PENAWAQ KAT UMAH

Hari ni malas nak taip pjg2. Nak tempek gambaq ja cam blog org len, buleh? Ngeh3. Mana yg tak kenal, kenal2kan lah.. budak kat bawah ni nama dia Bibip. Still single, belum berpunya. (Klik utk besaqkan gambaq = popup)

Dengan bola feveret dia.


Tayang muscle.


Suka tengok tivi.


Seksi tak posing camni.. aww


Wat muka harap kesian lepas semakkan umah.


Curi minum milo aku lg nih.


OK please, aku takleh nak explain apa tujuan Bibip posing camni k.



Bibip nak bintang banyak2.


17 Comments »:

AiYa said...

gambaq yg last tu xbley blah ah wei. ahahhaa

lofiel said...

uik, bibip masih single ke? boleh la knlkn ngan black cat i.. huhu..

Tupai Karan said...

Aiya :Sebenaqnya bila dia terpandang aku nak snap gambaq dia akan otometik freeze ikut mana dan.

Lofiel :Ye, Bibip masih single dan teruna =)

Baby Wify said...

bibip ni jantan eh..??

uish..bley bt anak angkat dak ni? hehe..

Tupai Karan said...

Bibip demand banyak.. sanggup ka jd mama angkat dia..heh

Monkey D Luffy said...

minum guna straw?

biar betik

Tupai Karan said...

eksyen je tu.. hehe

haruan tasek said...

kucing manja nie

Tupai Karan said...

meh tengok parut2 bekas dia cakar.. bukti 'kemanjaan' tuh ;p

Baby Wify said...

bibip demand byk ka..mak asai bibip tu yg kuat demand neh?? ngeh3..

Tupai Karan said...

Tak lama lg.. lg kuat demand la.. Bibip nak dapat 'adik' baru kot..heh

KtuLuDesiGn's said...

haa.. bley jadi sedara angkat bubu ngan "kakak" kat umah aku ni...
hahaha...

Tupai Karan said...

Wat masa ni keutamaan mendapatkan aweq utk Bibip dulu. Heh

Luth Textile said...

gilak.. menggoda..
aku suka gila miaw tuuuuuuuuuuuuu

Tupai Karan said...

Aih nampaknya Bibip cepat popular dari aku nih.. takleh jadi..

mishaq said...

kalau jumpe shin, konfem gaduh..
haha

Shark said...

cair tgk ini kucin..aiyakk...

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)