• » Last Update Was 7 months ago With : Ayah..

Saturday, May 09, 2009

~GEJALA TAK TAU NAK KOMEN

Rasa bukan aku ja yg mengalami gejala nih. Ramai lagi kaki2 usyar blog yang datang melawat sekadar usya tapi tak dak idea nak komen bagi support kat empunya blog.

Seperti hangpa, aku pun ada blog2 yang aku dok polo tetiap hari tp byk kali aku cuma p tengok saja tanpa tinggal sebarang komen. Ada tu ada la jugak nhehhee. Kadang2 aku usyar blog orang lain yg aku promot, harapannya setelah sekian waktu dptlah jugak dipromotkan, tp huaa. Paham2 je ;p

Gejala tak tau nak komen ni jugak, kalau kita tengok, paling banyak pun komen2 yang tak berkaitan mesti kena layan (amek ati), paling tensen jenis komen utk promot link depa. Isk.

Hangpa tak pasan ke aku ada buat eksperimen sehari dua ni? Bila aku tulis entri dlm BI, akhirnya aku sorang je yg bersembang. Hhehe.. Takleh jadi ni. Kena buang link komen pasni nampak gayanya.

Meanwhile, link itu masih ada utk template nih.

Gambarajah 5.4 menunjukkan kat mana hgpa kena tekan. hehehee

Have a nice life then. lalala


6 Comments »:

Monkey D Luffy said...

hehehe

biasalah tu

Tupai Karan said...

saiya taq biasa bahhh ;p

bB sYasYa said...

hehehhe...sy gelak kecil bce entry kamu
nk leave a comment pun gelak2 ckit..
hehehe :P

org mmg jrng nk kumen kite melaenkan kite kumen dia dulu ^_^

Tupai Karan said...

sbenarnya sy yakin ramai yg dilahirkan pemalew..termasuk sy..

haha =)

joegrimjow said...

ku klik
mesti bace
jarg xbace
so
kene tgal jejak

Tupai Karan said...

rajin baca? ulat blog tul nih.. good2

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)