• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Tuesday, March 16, 2010

~WUHUU DUIT ONLINE LAGI

Punya ramai lagi lah yang tak percaya internet ni buleh buat duit. Ramai lagi yang takut dan untuk mengkaver rasa takut tu, cuba menakutkan kawan2 yang berani dengan alasan "duit online ni xtentu halal.. nanti jadi darah daging.. sebahagian dari diri.." Ahaha.. Naseb la labu.. xpenah kaji, xpenah amek risiko, xpenah merasa sebab tu hg terikut dgn pendapat jumud tu.

Arini aku stori 2 lagi lubang duit internet. 1 peringkat cuba-terai-test, 1 lagi nak aku jadikan satu yg buleh diharap.

Geostring. Sejak mula dilancarkan ramai giler yang terus signup tak mau tunggu2 lagi. Sebabnya:

1) Signup terus dapat $10 (RM 34.00).

2) Setiap kawan yang follow daftar, kita dapat $0.01.

3) Bilangan level : 10. Means kalu kita dpt kenalkan kat 3 orang kawan dan 3 orang tu buat yang sama (sampai 10 tengkat) maka kita leh dapat $895.72 (RM..kira sendiri ehehe). Tapi xyah tunggu sampai 10 level punya la.

4) Kita dibayar cheque dihantaq ke alamat umah bila tiap kali earnings mencecah $100 (RM 340.00). Yes that's right, hangpa TAK PAYAH ADA AKAUN PAYPAL/ALERTPAY pun xpa. Jangan takdak umah da la.

5) Projek ni under kampeni online yang berreputasi tinggi dalam bab pembayaran. Sapa yang memang kaki cari duit2 online ni mesti tau punya maksud aku.

6) Free.

7) Proses yang simple. Cuma kena ada akaun gmail. Akaun yahoo tak buleh sebab nanti emel verification ada harapan cerah automatik masuk folder Spam

LAPAN) Aku da gitau ka Free?

Benda ni aku sedang menerai lagi. For me there's nothing to lose here, sebab xpayah bayaq apapa. Just for fun dan saja nak tengok SIAPA KAWAN YANG SEBENARNYA SAPOT AKU. Kalu nak join scroll bawah tgk ada banner aku letak siap2. Klik ja k.

Hangpa tentu ingat pasai Paypal Wishlist kat Facebook dulu. Ramai kawan IM yang menyesai tak promote betoi2 sebab sangkakan benda ni scam. Bila kengkawan yang btoi2 terai including me dapat duit sungguh2 masuk akaun Paypal then withdraw kat bank kita kat malaysia ni, ramai ternganga nyesal. Erm teruskan ngangaan hangpa.. ihihih

Second peluang duit online nih ada kat program Neobux yang telah aku usyar selama setahun tapi baru ada keberanian nak join 3 bulan lepas. Yup yang ni aku sendiri nyesai, kalu x skang aku da dapat wat around $30 sehari apa.. Waaa.. (otai2 wat sampai $50 sehari.. lagi gila kuajaqq siot)

Untuk program ni, hangpa KENA ADA PAYPAL verified. Itu cara duit nak dibayaq kat hangpa. Kalau tak dak lagipun buleh join, tapi cepat2 la usahakan untuk ada paypal se-a.s.a.p. mungkin.

Caranya just View Advertisements dan klik button merah. Satu window iklan kuaq, biarkan 30 saat camtu, $0.01 akan dibayar masuk akaun hangpa. Cukup $2.00 kalu hangpa xcaya sila la withdraw. Kalu tamak cam aku, terus guna untuk rent referrals.

Program Paid To Click yang ni memang berjuta orang join sebab reputasinya yang tak pernah jatuh bila PTC yang lain sangat byk yang scam. Neobux jadi pilihan sebab :

1) Pun Free to join. Start ngan zero. Tak payah invest (earnings mungkin slow tapi still buleh wat duit)

2) Buleh invest dari baki akaun tu sendiri. Maksudnya memang xpayah kuaq duit poket/paypal. Just pusing2 ngan duit yang hangpa da dapat dari akaun ni.

3) Cuma view 4 iklan sehari. So berapa masa amek? Tak sampai sejam pun kan? Clicks semua reset selepas 24jam, maksudnya arini da petik 4, tunggu esok plak baru petik lagi 4 iklan.

4) Takyah kenaikan kat kawan pun xpa. Banyak orang lain yang buleh hangpa sewa untuk jadi downline hangpa. (Cuma 1 level aja ya, jgn harap lebey sebab ni bkn MLM)

5) Bayaran yang LOGIK untuk setiap klik. Memang standard la 1 klik $0.01. Ada PTC site yg len yg bayaq kurang dari tu (dekut!), tapi ada gak yg 1 klik smpai $10 or $100 (scam!)

6) Cashout yang sangat rendah. Sampai $2.00 hangpa leh cashout terus

7) Forum yang aktif dan banyak bukti pembayaran. Aku bukan cakap setakat seratus dua ratus bukti ja k, tapi beribu2.. kalu xpuas hati hangpa leh p kira seniri.. ;p

Contoh earnings untuk Standard Membership (yang free lah cam aku ehehe) :
1 ari view = 4 iklan
Kita dapat = $0.04
50 orang rented referrals (downline kita yang kita sewa) view purata 2.5 iklan = 125 iklan
Kita leh dapat = 125 x $0.005 = $0.625
TOTAL SEHARI = $0.665
TOTAL SEBULAN = $19.95 (RM67.83)

Not bad kan? Sikit pun ada hasil dari nganga depan pc men fesbuk xdpt pa. Plus contoh aku bg tu kalu 50 rented referrals ja, walhal tiap kali funds hangpa cukup, hangpa leh rent lg ramai untuk tulung up earnings hangpa. Sangat best!

So kalu hangpa nak join (free je k), klik banner2 ni dan buleh kontek aku untuk guidance.






Sebarang soklan sila tinggai kat kotak komen sini jangan kat shoutbox tepi tu memang aku xreply :P


8 Comments »:

Anonymous said...

wah... terima kasih atas info ni... setuju dengan ayat nothing to lose sbb free...

Tupai Karan said...

sama2.. just trying je.. org len pandang duit besaq ribu2... kita pandang kecik sen2 je da la.. at least logik toi x.
by the way, ni sape?

Faisal Admar said...

hehe tgh giler nak dpt 1st cheque nuffnang! :D

TeD said...

aku dah sign up geostring tu... lepas tu nak buat cane...? dah verfy email ...

Tupai Karan said...

faisal : wah smp gile? hihih.. dpt brp ploh hingget da?

ted : lepas tuh start promot link kat member2 je..

didy said...

cepatnye pat org..

Pert Doherty said...

neobux aku sikit je..

slalu aku trlupa nk buka. haha..

tapi aku geram td ngam dapat $2.00. aku kuarkan.
hahaha.

Tupai Karan said...

didy : erm tu pun rasa cam xdak progress ja.. besa aar org kita takut benda free.. eheh

pert : ala xsabaq tui hg nih huhu.. awat xrent referral.. lg byk leh dpt tuh

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)