• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Tuesday, March 23, 2010

~UNTA PUN TRINGIN MAKAN KFC

Semenjak lepas branak ni memang istilah panthang (sebut cam mak Sabariah dlm Ibu Mertuaku) dalam makan.. Apa saja aku nak.. tak semestinya dpt pun.. tapi kebanyakannya sejuk2 la cam haiskrem dan ayaq ais bungkoih. Kesian dengan Nisa. Entah syaitonnirrojim mana yang merasuk selera makan aku pun taktau la.

Dah bila badan sakit2, nak buat apapun jadi malas kan. Terutama sekali mengapdet blog sbb sudah pasti tak dak sapa yang baca pun. Syok seniri saja..

Sebab tu la intro entri ni cam hamjad- ja, takdak kaitan untuk menerangkan yang aku telah ditag oleh Pert, seorang kawan blogger misteri yang suka sangat kentut dalam peti ais. (Dia nak bekukan kentut dia, sian sungguh.. isk3). Oleh kerna dia seniri pun dipaksa maka aku pun terjebak juga ke lembah hina ini... *sedih* :P

***************START TAG********************

1) Siapakah diri anda di rumah..?
Mama Nisa, Mama Bibip, mamabosan

2) Siapakah diri anda di samping rakan..?
Badut yang menganggur

3) 5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai..
a - bli tiket kapai terbang
b - naik kapai terbang
c - p UK
d - dapat kewarganegaraan sana
e - live hepili ever after kat worchestershire ngan nisa, abah ibip, bibip, jenny + 3keciks

4) Siapakah nama pasangan anda..?
known as Pakdin Acid Rain :)

5) Ceritakan 5 perkara yang paling anda tak suka tentang pasangan anda..?
a - pelupa
b - gila piring hitam
c - dah xmau bwk aku p main Tekken da
d - keja gomen
e - none of the above

6) Bila tarikh anda couple..?
end of 2000 / awai 2001.. khawen 2009

7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda..?
hapa punya soklan ni

8) Lagu tema cinta anda..
Dia kepada aku : "Iris". Aku kepada dia : "Fantasia Bulan Madu".. part awai 'demi cintaku padamu' waktu nak hasut dia hisap rokok dulu.. haha jahatnya saya

9) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda..?
seperti yang mau dilihat oleh org len kat pasangannya

10) Tag 10 rakan anda yang lain
since aku xramai kawan yang buleh menjawab tag secepat mungkin so depa ni saja mangsa seterusnya :

Faisal Admar of Life is too short to be ordinary...
Ted Freddo of Aku Bukan Mamasita
Pricon of No pain, no gain... osu!
Zainatul Emelia of ~The Journey~
Empunya of it's raining cats & dogs..!
Nick Aspari of NicksupersAiYa dairies
BB Shaswani of Heart of my LIFE (^.~)V

***************END TAG********************


8 Comments »:

Faisal Admar said...

sgt malas :P

Tupai Karan said...

err..otai ;p

Zainatul Emelia said...

nanti aku buat na 2pie...

Pert Doherty said...

"part awai 'demi cintaku padamu' waktu nak hasut dia hisap rokok dulu"

hahaha.. teruk siot.. hahaha

Tupai Karan said...

emi : ok.. sama2 kena paksa ni hehe

pert : hohoh.. jaman muda gitu lohh

maiyah said...

jwb jgn x jwb hehe

i am innocent said...

kte xleh jwb lg nie... hukhuk bersebab tau, org matang je bleh..
>_<

Tupai Karan said...

org matang je? kami pun bkn org matang, kami org tanjung..hehe. (lame joke i know ;p)

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)