• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Tuesday, December 07, 2010

Iklankan Banner Free Untuk 5 Jam!

Akhirnya aku letak jugak ruang iklan kat sidebar blog. Ni khas untuk hangpa iklankan banner ke blog / web hangpa tanpa bayaran untuk 5 jam. Tunggu apa lagi?

Jangan risau sebab ruang iklan sini memang free 100%. Dets wai la cuma untuk 5 jam. Sebab lepas 5 jam, banner hangpa akan habis tempoh. So kalau nk display lagi, mai lagi lepas 5 jam. Pun free jugak.

tengok kat sidebar aku ada benda alah ni


Cara nak iklan pun senang, hangpa klik kat mana-mana kotak yang available, dan satu popup akan keluaq mintak URL hangpa dan URL banner hangpa. Pastikan banner berukuran 100x100px. Aku test guna 125x125px pun menjadi jugak. That's all. Tak payah register atau apa-apa pun.

nanti keluar popup ni, isi kedua-dua details tu.

aku slalu guna banner ni 125x125

Alang-alang dah advertise banner kat sidebar blog aku, advertise jugak le kat blog member aku ek. Dia pun ada space untuk iklankan banner free 5 jam. Baca ulasan tuan punya blog kat sini : http://otakdanjantung.blogspot.com/2010/12/antara-blogger-dan-pengendali-web-porno.html

Oh satu lagi, sebabkan kotak banner tu ada 6 saja, harap jangan disalahguna pulak. Letak satu saja n bagi peluang kat orang lain jugak. Nak lagi, come back after 5 hours hehe.

P/S Kalau blog hangpa ada code iklan free ni jugak, bagitau kat aku k. Letak link blog hangpa kat bahagian komen bawah. Sebab apa? Aku nak terjah laa =)