• » Last Update Was 7 months ago With : Ayah..

Friday, June 18, 2010

~BLOGWALKING DENGAN WIDGET WMB

Seperti yang diumumkan sblm ni, contest "Want 2000 Visitors?" (W2kV) akan memberikan reward satu tools mudah untuk hgpa blogwalking ke 5 blog sahaja tapi dapat balik lebih kurang 3,905 visitors (tapi sbb tak mau bg false hope so anggar2 lingkungan 2,000 saja).

Namun pada masa yang sama saudara Amin Johar (AJ) juga aktif dengan pelancaran widgetnya yang sama konsep (tp tentulah lagi canggih dari tool reward W2kV) yang bertajuk WAWWI MATRIX BLOGWALKING (WMB). Jadi tentu 'ikan bilis' seperti aku mesti berundur utk laluan sepenuhnya kepada WMB.




6 Comments »:

Syukie said...

Tak paham...erm da tulis pasal kontest ni..so tunggu je menang atau tidak....atau kena edit ape2 atau kena isi borang??

Tupai Karan said...

@shukie
tengok widget yg kat tab tepi tu label BLOGWALKING (isi borang kecik kat bwh tu utk amek code), pastu leh pasang kat blog shukie..

benda tu pembawa trafik ke blog, 1 point=1 visitor, so pemenang contest ni akan dapat 2000 points, bersamaan 2000 visitors yg akan datang beransur2 dari widget tuh..

IMAN'S UMI said...

Ooo...ingtkn wawwi dgn W2kV tu sama. Dh letak pn widget wawwi, dh guna juga tp x pandai lagi.

Sidratul Muntaha said...

pas psng..nak buat mcmana?

Tupai Karan said...

start kumpol points ngan blogwalking dlm listing anda, points=visitor. dan bila follower anda turut pasang widget tersebut, network anda akan berkembang.

aww baku :P

xkane said...

aku still blur2 ngan WMB ni...buka ja blog aku terus klik link WMB utk dpt point.betul ka cara aku guna WMB tu ???..huhuh...tuan tanah, anda berada dlm lvl13 dlm WMB kat blog aku...so, hari2 la juga aku melawat tuan tanah kumpul point..huhuhu

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)