• » Last Update Was 6 months ago With : Ayah..

Friday, June 11, 2010

~HEY WHY SO SERIOUS?

Mungkin sebab blog aku kurang follower, jadi aku ni automatik jadi newbie ye? So bila aku tulis benda hawt sket, ramai org terasa pedas ye? Nak mampos si tupai sekor ni hee?

Ya lah why so serious? Lastly dalam yg hot2 tu jugak buleh jadi modal utk update blog dan idea utk tinggal komen kan? *wink wink debu masuk mata.. Tapi kalu nak kutuk aku sbb xstuju ngan aku, awat tak letak link entry yg xpuas ati tu? Takut aku dpt trafik ke? Waawwawaw.. Maaf ye cik otai.. Saya terlupa sy ni masih baru lg huhu ;(

Anyway nak umumkan ada contest ujung menggu ni kat blog ni.. Hehe kekejian tidak terancang.. Jangan ada yg nak cuba jatuhkan semangat aku ni tau.. Da la baru je off rage mode..

Meanwhile untuk pembaca zine aku CONTAGIOUS/CONFIDENTIAL (2001-2005) dan zine pakdin SURATLAYANG masih buleh kontek aku sbb byk lg stok dok ada, kalu buleh gtau kat kekawan yg penah bc zine2 ni utk add aku kat fb : Tupai Cavalera..

^Ini yg last publish thn 2005 isu ke #11, rega RM3 by hand, RM3 + 50sen stem by post^


14 Comments »:

sI tEDI said...

cik otai vs cik tupai,

ekekekeke,
alah.. x de hal lah. masing2 punya pendapat.

tapi kalau kau ada hal, silalah bagi aku menang contest kau nanti.

ha ha ha

sI tEDI said...

x de lah, aku x terasa.

pasal terjah menerjah pun aku ada tulis.

pasal tips2 tu aku rasa x setuju sbb kalau kita tulis mmg bagi info pd org lain.
melainkan blogger tu nak tarik trafik, tajuk nak bagi tips, tapi isi x do!!

he he he

x de hal.

aku x rasa pape pun.

NARDtheNERD said...

awww.
gaduh2 manje ngan tedi ke?.
teehehehe.

ain nadzirah said...

bckp dgn nada lemah lembut: inchik tupaikaran bek aty..bile wat contest t, saye join..pastu sile dgn rase bangganye bgi saye menang okey..
lalala.

(ltak pisau kat leher inchik tupai).

Besi Karat said...

yo tupailetrik,

bagi email ko.tinggalkan kat chatbox aku.aku nak tanya sedikit.

NICK IRFAN said...

huh! sapa plak si otai tu? cis! dia mengata akak ke?

PearlnScarf said...

weih apa tue?? nak jugak ...

noor afzan said...

zine tu pasal apa?

ABIL said...

eh...zine? zine apo neh cik tupai..sorry la..aku tak reti..maka aku tny dlu..

e5 said...

ganazzzzz...

Pert Doherty said...

menang dpt zini ni ke? peh.. gua nk menang tanpa bertanding bley x? haha

hellioz said...

gado xajak gwa
lu gado ape neyh?

ade tag team ke?
gyahahahhaah~

AiYa said...

wah mnyimpan stock ya. nk suh nisa baca nanti eh. ahahhaha

Tupai Karan said...

@si tedi
nak menang.. kena join dulu ah.. kot2 la aku terprejudis bg hg menang hhehe

@nardthenerd
kitorang memang ada skandal. gei =))

@ain nadzirah
hg wat aku gelak la.. takde.. takde.. letak kerambit pun aku kena berlaku adil dan saksama.. haks

@besikarat
sesuki ati ja meletrikkan karan pada namaku ye? ok.. noted!

@nick
*sambil mengancing2kan gigi dan menyengetkan mulut ala2 marah : ye nick, tak cukup tu, kucing kat umah kak pun dia rembat skali, mmg pembuli jalanraya la dia..hihi

@pearinscarf / fiza
zine tu? majalah d.i.y aku dok wat taim muda2 dulu hehe.. kot2 la lani buleh menjejak balik readers2 aku tu yg announce..

@noor afzan
ahaa.. pasal punks.. benci kan? tp aku suke.. kwn2 ramai ok2 je semua

@abil
zine = majalah.. tp saling xdak kaitan ngan contest

@e5
loh

@pert
takdenye dpt zine ni, saje je aku layoq.. nak bt entri lain malas, so campoq 2 dlm 1.. hg nak menang tanpa bertanding kena la rasuah er blanja aku mkn2 ka.. masuk gig perrrii ke heh

@hellioz
beramah mesra dan seram je.. waka waka.. ala susah2 kita je gaduh dua nak?

@aiya / nick
haha.. klu nk tau zine azuaq yg saiz a4 tu pun ada lg dlm kotak reta karun aku nih

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)