• » Last Update Was 8 months ago With : Ayah..

Monday, June 28, 2010

~'WANT 2000 VISITORS' CONTEST RESULT

Sebabkan sambutan yang sangat dingin, heheh (sila baca benda ni kalau nak paham lebih), ada 4 saja penyertaan contest Want 2000 Visitors yang dibuat pada 15 Jun lepas.

Dan dari 4 penyertaan tu, 3 dah letak widget WMB pada blog masing2 untuk terima points seperti dalam pindaan contest ni.

Hadiah 2000 points berikut akan disalurkan kemudian setelah pemenang2 ni inform ID masing2 kat bahagian komen di bawah.




4 Comments »:

sI tEDI said...

dah tutup contest?

Tupai Karan said...

utk part 1, ya. nanti ada part 2 pulak kot, reward lain pulak

nosembilanbelas said...

upah lima hinggit?

Syukie said...

Saya lah yg x letak tu :P
coz x paham cara guna benda alah nie -_-"

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)