• » Last Update Was 9 months ago With : Ayah..

Monday, May 10, 2010

~AWARDS

Entri ni agak lambat tapi arini aku selesaikan hutang aku ye. 3 award dari kawan2 blogger lain dan jadi tanggungjawab (tggjwb?? cett) utk aku watkan satu entri khas.


1) Award Beautiful Blogger
First Step : Entry about this award
Selesai

Second Step : Thank to the giver
Trima Kasih Syazana sbb sudi bagik kat aku yg baru kenai nih.. :)

Last Step : the persons that should have this award:
(aku letak address blog la senang k)
http://merdhieya.blogspot.com/
http://livelifeenjoy-pearlnscarf.blogspot.com/
http://husnanerra.blogspot.com/


2) Award Semua Bloggers Bersaudara


Aku dapat award ni dari Kucing Kuyup sebagai tanda penghargaan kepada semua (haha aku copy paste ayat dia) bloggers. Terharu bila dia drop mesej kat shoutbox aku suh amek award tuh.. Thanks weii..

Ada dua design actually, and aku amek yang wana gelap pnya.. Cun kan?

Aku nak pass award ni kepada :
http://putrimurni.blogspot.com/
http://otakdanjantung.blogspot.com/
http://www.callmewaldo.co.cc/


3) Award Interesting Blog


Ni aku xpaham apa motip abangfaizul™ pass award ni kat blog aku, tp xpa lah aku terima jugak..hiks

1. Thank and link the person that give you the award
Nama dia abangfaizul™ walaupun aku tau aku lebih tua haha, terima kasih byk2 ya. Dia lebih dulu dpt award ni so mesti blog dia interesting kan, so sila la melawat dan wat kecoh kat blog dia.

2. Pass this award to 10/20/30/all bloggers you've recently discover
3 ja cukup kot:
http://kantakhayalan.blogspot.com/
http://dojef.blogspot.com/
http://nickirfan.blogspot.com/

3. Contact said blogs and let them know they've won this award
Ok lepas publish ja entri ni nanti aku buat hingax kat shoutbox depa

4. State 7 things about yourself

1) Kurang tidoq sebab sakit tulang
2) Banyak makan
3) Jarang kena matahari
4) Mengalami tekanan perasaan
5) Seorang mama berusia 29 tahun
6) Not funny anymore..
7) Sanggup bergaduh pasal game..;)

Okes, cukup la 3 award ni nak kena summarykan dlm satu entry. Sangat cheap la aku. So bagi blog owners yang tersenarai antara 3 awards tu sila sambungkan tanggungjawab (tggjwb lg? chett) ini pulak. Bagi kawan2 bloggers dan readers yang tak tersenarai tu amek saja la mana berkenan, aku xlistkan hgpa bukan sbb lupa (ingaaaat..kan panjang list link kat sidebar tu) tapi sbb pelamas. kah3


12 Comments »:

Pert Doherty said...

aku pun nk wat lmbt2 ah.. haha

Tupai Karan said...

haha cam siot ja.. takdak2 hg kena amek gak secepat mungkin

En. Waldo said...

wah aku dapat award...
ni mcm mana aku nk terima award ni?

p/s: aku blom uplod lagi gambar baby...kekekeke

Danial Ikhwan Jaafar said...

terima kasih tupaikaran! hauhauha!! =P
interesting kah blogku?

Tupai Karan said...

waldo :
tahniah2.. buat cam award betoi2..haks.. hg copy ja gambaq tu pastu ejas detail2 folo cara aku wat

danial :
interesting la sbb tu aku slalu singgah blog hg.. lekas amek.. :)

PearlnScarf said...

weih tq.. tp mcmana aku ak collect hadiah hang.. x reti la..

Tupai Karan said...

fiza :
copy ja gambaq award beautiful blogger tu then folo 1st,2nd and 3rd step.. just tukaq links2 ja

NICK IRFAN said...

eh! kak nape x kasi award no 2 kat saya??? hehe sbb award no 3 tu sy dh pnh dpt... heheheh ape2pun thnkz!!! :) sory tukar plak pggl akak? hehe

Tupai Karan said...

laa nak amek yg no 2 tu pun xpa, amek arr, nak yg beautifool blogger award pun buleh gak. ahaks

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

Tupai Karan said...

aby umy :
sudah disinggah

Pert Doherty said...

Sudah ditempel di blog gue.

Award Persaudaraan

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)