• » Last Update Was 3 months ago With : Ayah..

Monday, May 03, 2010

~TUA SANGAT KA?

So bebaru ni aku tertengok tivi. So bloody plek sbb lama dah aku xtgk menatang tu, asyik berkurung dlm bilik doplohpatjam ngan pc. And rencangan tv taim tu: Muzik Muzik.

Aku ternganga sebentar dengan pencalonan baru dan senarai carta. Await yang jadi legutu?? Seriously aku memang tak kenai langsung artis2 skarang. Apa nama2 aneh dengan lagu menyakitkan telinga aku. Ok penah la nampak nama Bunkface, Hujan, O-Two kat status fb kwn2 aku, tp betoi la, ni buatkan aku terpikir seniri:

Apa tua sangat ka aku ni? Sampai da tak buleh nak terima lagu-lagu baru lani? Aku tengok audience aweks2 bertudung dan baju ketat dlm Muzik2 tu ala2 kewl je buleh layan band2 ni, why not me?


Cuma Alan Otwo ja yg aku kenai, tp dia xkenai aku T_T

Dan macam aku kata tadik, lagu2 yang tak buleh aku terima. Tak tau camna nak describe. What happened to me hah? Sejak bila aku stop dengaq lagu2 ni hah? Apa ke neraka ni!!!

Mungkin sejak berleluasanya program2 realiti tv yg mencari bakat baru dalam bidang nyanyian. Hagham punya baku plak aku ya. So since then aku memang takleh bla. Jgn kata bidang nyanyian, lakonan pun sopa gak. Yg aku kenai pun Diana Danielle. Nasib baik la aku ni straight. Kalau tidak... errr

Bukan untuk modal

So then lagu jenih apa aku layan? Cok cok kendung kah? Ulik Mayang kah? Perhaps itu soalan yang aku-perasan-macam-hangpa-akan-tanya-sedangkan-hangpa-folo-blog-aku-semata2-nak-aku-folo-balik-tp-hangpa-taknah-tinggai-komen-pun. Hah.

Kalau hangpa layan jugak antara list di bawah, sila give me five. Nak give ten pun buleh. Lebih elok kalau dlm bentuk USDollar.

Sepultura - Soulfly - Nailbomb - KoffinKanser (albom breed n soul saja) - System of A Down - Slipknot - Korn - Muse - Chaos UK - The Exploited - UK Subs - Angelic Upstarts - Madness.

*Tak tau lah jenih lagu camana nanti Nisa nak layan bila besaq..haih

*fb frenz comment kat sini ya jgn kat fb lak


15 Comments »:

Berd said...

betol. bukan untuk modal!

~ ReD ~ said...

salam singgah;)
saya dah add ur blog @ my list;)

let's exchange link ;)


*komen lari tajuk* hehe

HOn3YB33 said...

hahaa...i like indie band...sempoi...

Tupai Karan said...

berd :
ahaha.. taste hang camna?

~red~ :
sy letak your banner,, buleh kan

honeybee :
i oso laik.. tp da ketinggalan byk.. hehe

Pert Doherty said...

saya suke angelic upstart.. huhuhu

sugar2 kapas strawberry said...

reality show tu bdk2 xdela sore sdp ngat kn?

thnx singgah blog sy ;)

mie said...

gue pun dah lama xtggk tv..
asyik dgn laptop je..
hehehehe

mytafa said...

susah la bg aku nk carik band mana yg best, average jer semua...tu pandangan aku la, lgipun aku x layan sgt lgu, dok recycled lagu2 lama jer kat pc ni, lagu baru....haram J, hahha

Kazaztan Team said...

sama ler...tua sgt kaa...??? ehehehhe

i am innocent said...

some saje same..

muse & system of a down. tu pun bkn sume lagu taw.. yg femes2 jek!

ps-peminat bunkface juge hoho~

Tupai Karan said...

kazaztan team :
tua lah, dah 16 tahun usia aku..13 tahun lepas... i'm not kewl anymore hehe

i am innocent :
bibi.. wah layan soad gak eh.. xsangka.. ;p

mior said...

u shld be proud coz ur taste brbeza ngan gurl2 yg len yah..

klu org give ten, aku give twenty kt ko..
haha..

Tupai Karan said...

@mior:
bodek? haha.. ye mmg dgq lagu2 yg lain dr pempuan len tp, bila mai karaoke, blasah gak lagu leleh :P

mior said...

standard r tu..g karok kne lgu leleh br masyuk..hehehekk..

Cikya said...

hahaha..hebat lagu-lagu tue..

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)