• » Last Update Was 6 months ago With : Ayah..

Saturday, May 15, 2010

~TRUTH ABOUT CAT CPR VIDEO

Last week merata2 leh tengok video kucing ni dalam fb kononnya dia bagi CPR kat aweqnya yang baru mati dilanggaq. (First aku tengok video ni kat blog Kucing Kuyup)



So typically komen2 yg leh kat wall fb org2 yg share video nih : "Siannya..", "Aww sweet", "sedih".. Well you have been trolled untuk kesian kat kuceng jantan tu. Semua ni gara2 lagu background mood sedih tu kan. Cuba tengok video kucing yang ni pulak. Guna BGM lawak2 sket and you're led to feel this one is a funny video kan.




This is the truth about cat CPR video:
That was one horny cat.

Aku yakin sangat waktu tuh dia dan awek dia dalam musim menggatal, so mana saja that cat-girl pi, the boypren will stalk her. Ini betul2 punya fakta ok. So bila si girl dilanggaq keta (perhaps tak alert dengan bahaya lalulintas waktu tu sebab tengah gediq sangat distalk), the boipren pun tak aware yang aweknya dah KO, continue la dia bermanja2 untuk mengawan.

1) si jantan akan geget2 tengkuk untuk suruh si betina dok diam2 jangan banyak gerak
2) si jantan akan panjat2 si betina, pijak2 dan urut2 untuk menstimkan si betina
3) obviously hangpa leh tengok dekat2 hujung video tu rear end si jantan pun dalam posisi nak shoot

Memang hakikat kucing camtu, depa mengawan on off on off sampai boring dan abes musim depa (2-3 hari dengan pasangan tu, buleh p sampai seminggu). Ofkoz, awat aku buleh tau semua ni? Aku jugak cat lover dan hanya true cat people faham body language dan tabiat kucing. Kenyataannya jugak, si jantan akan develop some sense of 'sayang' dan 'chenta' semacam kat partner dia dalam musim mengawan. Lepas tu babai lah..

Tapi part last yang si jantan macam putus harapan dan rilek bersandaq kat si betina tu sangat2 la menyayat hati.... Demm toi aku buleh sanggup tengok video ni.. waa


15 Comments »:

mytafa said...

hahahaa......leh tahan gak feedback ko pasal CPR kucing tu, hahaa...

tp yg video kucing urut tu, nape tak bg minyak urut skali..huhu

Tupai Karan said...

leh tahan explicit content ke haha..

kucin urut tu tuan dia xbagi kot nanti merata2 tapak kaki berminyak satu umah.. (kucin dlm video tu sejibiq cam Toben kucin aku.. sedih la ni)

mytafa said...

toben??? owhh......hahahahaha

Mizz Yana said...

hhahaa.... tp kan mmg r.. ade tucen ak dulu kan cmtu.. smpai naik tak0t ak bile die mengurut..hahaha...sebaik tupai xberape berani ngn org kan.. :)) haha

si pemilik said...

haha..first tgk video tu, ksian pn ade..

tp bile bc ko nyer jwpan for CPR cat tu..mmm..br phamm..
hee..

anyway dh lame x bc blog cik.tupai karan ..start study blik so mmg away r dr on9 nih.. bile de rest br r smpat godek2 ternet skit..

ape2 pn..nice entriesss yahhh...

hellioz said...

funneyh~
kucing aku pon ske maen urut2 gak
gyahahhaha~

Faten Rafie said...

Agreed 100%! I knew there was something fishy going on with the video... that ain't eternal love, that's endless lust!

Tupai Karan said...

Mizz Yana :
kucin2 dari sejak kecik waktu menyusu lg suka mengurut mama depa.. ehhe.. so kalu ada kucin yg sampai besaq rajin lg mengurut (cam video 2nd tu) mmg best la.

Tupai xbrp brani ngan org? err tupai yg mana satu.. yg liar ke yg jinak (saye le :P)

Tupai Karan said...

Si pemilik :
thanks sbb drop by.. patutla tgk senyap ja blog hg tu..

video cat cpr ni, sedih sangat bila si jantan tu duduk tersandar cam givap.. huu

Tupai Karan said...

hellioz :
haa rajin dak kucen hg, pinjam mintak urut blakang aku ni leh?

Tupai Karan said...

Cikgu Faten :
Haha.. btol! Tambah plak si jantan tu nampak agak veteran (bentuk pipi dan badan), satu pi, ramai lg dok ada.. hehe.

si pengcapture video+org2 sekeliling buleh biaq je bangkai kucing betina tu dlm 2jam camtu, dgn alasan buduhs kononnya si jantan xbg sapa2 mai dekat. si pengedit video plak bertuah video dia went viral sbb background music menyentuh hati. hmm

Faisal Admar said...

nak letak kat blog. sgt sedih :(

rahsia hebat said...

kucing urut2 tu...

chenta said...

i baru je tgk video ni pagi tadi kat satu blog ni..hahaha..baru la tau cite sebenar :P

Tupai Karan said...

eh sya.. ler br tgk ka? video ni xsilap tahun lepas la jadi viral.. memula tgk sedih, tp xpuas ati tgk balik, nyatalah muzik background yg jadi punca..

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)