• » Last Update Was 5 months ago With : Ayah..

Tuesday, May 25, 2010

~RAGE MODE : [ON] OFF

Kalau tak sebab entry ni memang niat murni aku nak biaq ja blog ni naik sawang up lagi seminggu. Biaq berlumut pun tarapapa i'm loving it..


So now aku repost status updates fb 4 hari lepas :
i am soooo not gonna waste my time anymore sharing what i know with you, like for evarrrrr... rararararageeeeee
Yes uolls, aku dalam mode rage teramat yg tak tau nak diluah kat manusia mana.. Sian plak nanti kalu ada kawan2 tertegoq aku dan dapat tempias monsoon aku nih, so I'm sorry in advance.

Masa sangat2 menjelesi aku, 24jam sangat padat walaupun aku hanya mama yg menganggur. Jadi kalau aku dah meluangkan masa untuk sesiapa, i expect some appreciation at least, betul tak? Even if my pointers/guide/ideas are free, tp takkan melebey plak.. Kan da berkurang diameter ati aku ni hehe.. It's about masa la beb, masa.. wasted! Kalau aku divert untuk program klik2 aku da dapat brp dolar dah dlm paypal. Paham? Tapi aku tak caj sedet pun. Melampaw naa??

Tp dont worry, sembang je ngan aku mcm biasa ok. Aku rage takdak la sampai nak balin bom tangan just that tercalarrrrrrrrrr la sket kan jiwa ni dgn sikap manusia2 ni. Haks.

Tahun 2010 aku masih lagi jadi batu loncatan? Sick betul. Now enjoy Trololololing with this song. Haha.



6 Comments »:

PearlnScarf said...

weih .. x abih lagi ka???

sI tEDI said...

ambil masa untuk merehatkan hati dan minda!

Tupai Karan said...

fiza:
x abeh lg. geram aaaa :((

si tedi:
tima kaseh singgah sini.. hmm tgk la nti aku cuba, tp susah la lepas ni sapa2 nak dptkan kepercayaan aku lg.

~ ReD ~ said...

xpe...amik je berapa lama masa yg anda mahu untuk bertenang n bermood.saya akan tunggu entri baru anda.huhu

PearlnScarf said...

rileks beb.... aku tunggu hang mucnul lagi....

hellioz said...

lagu tuyh cam babi
gwa dah penah tengok
jadah haram ape yg dia nyanyi gwa xpaham
gyahahahahahaah~

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)