• » Last Update Was 2 months ago With : Ayah..

Friday, July 09, 2010

~BERTUKAR!

Kalau orang lain dah sampai Paris, aku baru nak seluk kocek kira duit syiling tambang bas nak pi airport. Tulah perumpamaannya betapa aku terlambat tahu yg membawak kepada keterlambatan mengekspresikan dlm bentuk artikel/entri.

Aku maksudkan pembaharuan/penambahan/something rare yang selalu berlaku di page depan google. Pernah baru2 ni ada game pacman, sempat jugak aku main seround. Kemudian ini.




8 Comments »:

IMAN'S UMI said...

Erk klu iGoogle plak cemana? Buruk benar iGoogle ku.

sI tEDI said...

AKU LAGI X TAU MENAHU PASAL NI

Dark Half said...

sudah semestinya The Crow jadi pilihan aku

sempoy arr Nina Williams ang

mior said...

aku lagi la xtaw ttg bende nih??..
hee..

Tupai Karan said...

@iman's umi
alamak iGoogle eh? tak nampak pulak kat mana blh tukaq background tu.. tp aku minat yg classic punya.. ringan dan cepat load..tambah taim kalut nak search apapa.. heh

Tupai Karan said...

@si tedi
ala kalu tengok page search google yg kosong tu.. kat bwh skali ada menu nak tukaq tu

Tupai Karan said...

@dark half
the crow.. hmm musti cantek punya.. nina williams ni sementara ja.. nak tukaq gambaq yoshimitsu, sepultura, max cavalera... haa rambang mate

Tupai Karan said...

@mior
haha.. tuh aku da bg penerangan kat atas tu.. ala ni saja suka2 je.. slalu kosong putih ja page tu.. ni ada la hias sket ;)

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)