• » Last Update Was 5 months ago With : Ayah..

Monday, July 05, 2010

~MUKADIMAH ENTRY YANG TEPU

'Salam u olls.. Sorry ye lama tak update belog. Dah bersawang pun. U olls tentu rindukan entry baru dari ai kan..'

Go on. Aku izinkan hgpa pi muntah jap kat toilet bowl. Keluarkan dinner, lunch, breakfast yang belum dibuang lagi. Kalau buleh supper semalam2 skali hgpa pancing keluaq semata2 muntah baca mukadimah camtu. Come on.. I know you wanna..... I know you wanna.. you wanna vomit ijaw right each time sampai ke blog yg guna ayat default tadi untuk kaver kemalasan update.




10 Comments »:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

betol2..blog kite..suke hati kite la kan..nak tulis ape..nak cakap ape...nak bace..baca..tanak bace..ye suke ati...xde paksaan..huhu

IMAN'S UMI said...

Ala kdg mukadimah kunun2 lama x update sbb malas la ape la...yg faktanya, tiap2 ari gak dia update blog tu...saje je

PearlnScarf said...

GILOR GANAS ko nyer mukadimah yang....

NICK IRFAN said...

ape2pun blog kita? jd kita letak je la entry ape pun? hehee

~ ReD ~ said...

hahahah..xde keje nak buat kntroversi cmtu..hehe

latest entry : Review Filem The Back-up Plan

Tupai Karan said...

@cik aidacomei
hehe suka2hatipun kadang2 kena mintak gak pendapat org lain.. mslhnya lain yg ditanya, nanti lain yg dpt jwpn

Tupai Karan said...

@iman's umi
haah.. mau jenis bila dah buleh update blog tu sehari sampai 17 entri lak? lagi haru.. Asyek mukadimah terbabas ja

Tupai Karan said...

@PearInScarf
hoho.. tu sbb sblm wat apa entri kita kna make sure perenggan 1st tu menarik sbb bila kita nak ping post tu kat facebook ka, gengblogger ka, org baca sket n ada minat nak ke blog bc sepenuhnya..

Tupai Karan said...

@nick
yup.. tp kena entry yg buleh pancing komen.. unless buat blog semata2 nak baca sorang2.. letak p apa pun sampai bab stoking tak basuh pun (contoh) nak cerita. hehe

Tupai Karan said...

@red
haha.. mustahil kan?

Post a Comment

Komen saja.. bkn spam :)